Elsker du også søde sager

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Indlægget indeholder reklamer 

Elsker du også søde sager ...Det er så smart man kan lave sit eget man kan lave en del hjemmelavet . Hvis man elsker bage i forvejen .Så hvorfor ikke gå i gang idag allerede finde din favorit ..

SE HER DU KAN KØBE DIT TILBEHØR HERINDE ♥ 

Kurser

Kunne du tænke dig et kursus i bolcher, flødebolle eller chokolade 

Skal du arrangere firma event eller polterabends, så er vores flødebollekurser meget populære. Tid og sted finder vi ud af

Det er vildt så hvis du vil noget nyt så er det da klar dette her ....Der ligger også en masse lækker opskrifter som du kan bruge herinde ...

Opskrift på flødeboller og bøffer

Sukkerblanding:

80 g glukosepulver

230 g melis evt. rørsukker

0,75 dl koldt vand

1 vaniliestang

Flødebolleskummet

20 g flødebollepulver

1 dl 40 grader varmt vand

1 kg mørk chokolade. Callebaut tabletter med 58 % kakaoindhold eller anden god mørk kvalitetschokolade.

Vaffelbundene stilles klar på pergamynpapir med det store ”vaffelmønster” opad. Pergamynpapiret forhindre vaffelbundene at glide rundt, når du sprøjter skummet ud på dem.

Flødebolleskummet: Bland flødebollepulveret og det varme vand i en skål. Pisk det hele godt sammen indtil massen er som stiftpiskede æggehvider.

Sukkerblanding: Glukosepulveret og sukker blandes sammen med vand, vaniliekorn og vaniliestangen i en gryde. Massen koges op til 116 º, vaniliestangen fjernes. Sukkermassen tilsættes flødebollemassen i en tynd stråle, samtid med at der piskes kraftigt. Pisk indtil flødebolleskummet er stift. Kom massen i en sprøjtepose med en ”skraber”. Klip ca 5 cm af spidsen på sprøjteposen, og sprøjt nu flødebolleskummet ud på vaffelbundene. Lad nu de ”nøgne” flødeboller stå 1-2 timer.

Chokoladeovertræk. Chokoladen tempereres ved at smeltes den over vandbad.

Kom 2/3 Callebaut chokolade i en plastik eller rustfri stål skål og sæt det over en gryde med kogende vand. Hold øje med at temperaturen ikke kommer over 45 º på chokoladen,  tag skålen af gryden, så tilsættes den sidste 1/3 chokolade, lidt ad gangen, start med en håndfuld, rør rundt, tage en lidt mindre håndfuld, rør rundt, fortsæt på denne måde med mindre for hver gang.  Når temperaturen er nede på 31 º, har du  arbejdstemperaturen. Pas på at der ikke kommer vand eller damp til chokoladen.

Nu dyppes flødebollerne i chokoladen, sørg for at chokoladen rører vaffelbunden. Flødebollerne ”tørres” let på kanten af skålen..

Du kan også vælge at sætte de nøgne flødeboller på eks. en gaffel og så hælde den smeltede chokolade over.

Hvis du ville lære og lave flødeboller så kig lige med her ....SE HER FANTASTISK FLØDEBOLLER

Så hop ind og se om der er andre lækker hvor du kan forkælet din familie med de disse FANTASTISKE LÆKKER søde sager ...eller bare forkælet dig selv..

Takker for du gad læse med .....♥

Knus Pernille ♥

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *