Elsker du sneakersSelv elsker jeg sneakers – De er det bedste sko form som jeg ved .. Jeg er ikke så god til høj hæle sko .. Dine sko kan holde længere tid hvis man passer på dem ..

Dine lækre, hvide sneakers kan sagtens komme til at lyse rummet op på ny igen

SÅDAN GØRE DU DINE SNEAKERS RENE

 • 1. Grundlæggende tricks Så er der førstehjælp til dine hvide sneakers. Der er nemlig mange lette tricks, hvis du gerne vil holde dem lige så skarpe som den dag, du købte dem. De fleste hvide sko kan blive flotte igen gennem disse fire trin.
  • Inden du tager dine fede sneakers i brug, så husk at starte med en omgang imprægnering. Du kan selv vælge, hvor mange gange du vil gøre det, men det er en god ide at fortsætte med det, selv efter du har taget dem i brug. Det vil forlænge levetiden for dine sneakers.
  • Når de begynder at blive beskidte, så find et gammelt håndklæde, og vask skoene med lidt opvaskemiddel. Hæld lidt opvaskemiddel i en balje med varmt vand, og dyp håndklædet i det. På den måde undgår du, at dine sneakers drukner i vandet.

PÆNE SNEAKERS

 • 2. Grundlæggende tricks
  • Træk snørebåndene ud, og læg dem i blød i noget varmt vand med lidt opvaskemiddel i et par timer. Tør dem med et håndklæde. Hvis du er mere til den hurtige løsning, så kan du også sagtens købe et par nye, hvide snørebånd, og på den måde pifte hele skoen op.
  • Du kan sagtens smide dine sko i vaskemaskinen, men hvis du vil skåne dem mest muligt, (hvilket de fleste nok gerne vil), kan du smide nogle håndklæder med ind i vaskemaskinen. Derudover, så skal du huske at slå centrifugering fra, og hvis det er muligt, skal du vælge et program med håndvask

 • 3. Det underlige trick Dette trick er mest til sålen på dine sneakers, og vi anbefaler altså IKKE, at du tværer tandpasta udover den øverste del af dem, men derimod under dem.Du skal bruge:
  1. En klud
  2. Tandpasta
  3. Tandbørste 
  Det er meget simpelt, og du starter med at fugte skoens gummibund. Derefter fugter du tandbørsten og putter tandpasta på. Skrub løs på sålen, men gør det forsigtigt, så der ikke kommer tandpasta på resten af skoen.

 • 4. Det professionelle trick Er du stadig ikke tilfreds? Bare rolig, der findes også produkter, som udelukkende er lavet for at gøre dine hvide sneakers hvide. Når det kommer til rengøring af sko, er Jason Markk et produkt, som du ikke kan komme udenom. Jason Markk laver forskellige sprays, men hvis du ikke er heeelt sikker på, hvad du skal anskaffe først, så findes der en startpakke.Det gode ved alle produkterne er, at de egner sig til alle former for materialer. Du er derfor sikker på, at du ikke ødelægger dine sko.

Så nu kan du gøre dine sko rene …..Så hvorfor Ikke gå i gang allerede idag …Hvis du har de ting der hjemme ….

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *