En fantastisk bog

 

Jeg nyder virkeligt at have ferie i denne uge det er tiltrængt meget længe siden jeg har haft .Tro jeg nyder det ..Får lavet de ting som har udsat .Jeg er jo starte på hoved forløbet jeg er ved og læse til SSH . Snart i praktik i 3 mdr .det glæder jeg mig til . Når men nok om det ..

Jeg have købt mig en bog via Camille Hammerich som i kan se på billedet .Hun er en fantastisk kvinde hun holder foredrag . Da jeg læs bogen hold nu op en fantastisk bog . Jeg har lært nogen ting og blive bedre til sige imod .hvis det ikke lige passer mig ..

Hvis du står og mangler en bog så kan jeg klar anbefale jer denne bog som i kan via dette links LÆS MERE HER

Du kan også købe den som E-bog  ….

 

 

Håber hendes hjemmeside inspireret jer 🙂  Så dig som elsker at læse .Så er denne bog FANTASTISK . Den er svært at lægge fra sig 🙂 Når du først er i gang kan du ikke stoppe 🙂

Nu bliver dagen køligere og køligere .Så vi læser mere og mere .Denne bog kan måske blive gave og nu er jo snart jul .Så hvorfor ikke denne bog her ..

I min verden hører der bøger til .Jeg elsker bøger .:-)

 

Nyd dagen pas godt på hinanden der ude .

 

Kærlig Hilsen

Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *