En hyggeligt dag hos stine & Leo

 

En kendt blogger som bor fast nede på Lolland og født og opvokset i Nakskov …Fedt der er åbent en smoothie cafe i Nakskov på Lolland . En lille hyggeligt cafe ..hun har skrevet blog mange år så længe jeg kan husk det …og været med i en langt række tv programmer såsom Zuluræs ..og tv vært . model .4 stjerne middag til 4 –  samtidigt være danser og korsanger for popgruppen Infernal og fast koregraf for sangerinde Medina ..og eks kæreste Rene  Dif ..  Hun er bare rigtigt sød at snakke og nede på jorden  Og hvorfor den hedder Stine & Leo fordi hun har lille sød søn som hedder Leo .Han var der også og han var lige starte i børnehave !  ..Hun har lige åbent en lille lækker cafe med hjemmelavet Smoothie som hun selv står laver ..også opfinder nogen nye selv

 

En dejligt frisk smoothies . Jeg fik den jordbær og banan og der kommer også skyr i …En fantastisk smoothies hvorfor altid det samme og det samme evige og altid ..Jeg kan helt klar anbefale jer denne cafe her ..Den er  en stjerne på 5 ….Sød og venlighed og nemt at snakke med .

Jeg ville have være der nede i mandags men så kom jeg i tanken om at der var lukket det har hun hver mandag og søndag men ellers åbent de andre dage fra kl 12 -16 ..Så jeg nået det lige …igår !!  Jeg have sagt til Brian jeg ville ned og prøve det en dag nu når hun har åbent sig en Cafe ,,Endeligt kom der en Smoothies Cafe hvorfor skal de altid ligge inde i byen alt sammen …Så er der en nede i vores by Nakskov ..

Denne tekst var på væggen …Der var mange andre fede tekster såsom denne her …Som sagt en lille hyggeligt Cafe ..Når i kommer ned på Øen Lolland ..Så synes jeg da lige at i skulle få dig en smoothies med på vejen …

LÆS OGSÅ HER …HENDES BLOG   ♥ Så hvis i ville se mere til hendes blog så er der denne links her ..Og du kan følge hende på Instagram og FACEBOOK

STINE & LEO  fanside om hendes lille hyggeligt cafe ..Du kan ikke undgå at se den i gågaden nede i Nakskov …ligger tæt på torvet .!!  Og hun laver mange forskellige smoothies også med protein laver hun også ..En lækker Cacao ..Det er ikke sidste gang at jeg kommer der ..♥  En hyggeligt Cafe .♥ Næste gang tager jeg min Brian med indenfor ..♥

 

Tak for i gad og læse med ♥

 

 

♥ Pernille

 

 

 

8 Comments

 1. 7. september 2017 / 11:05

  Lækkert med Smoothies.
  I mine fem år som udeboende, har jeg endnu ikke anskaffet mig en blender, kan være jeg skal have det, så jeg selv kan lave lækre smoothies nu jeg ikke lige kommer til lolland 🙂

  • 7. september 2017 / 21:09

   Okay ☺️
   Ja præcis og hvis man har en blender.. Så er det fint hvis det kan lade sig gøre ☺️ og frysere med masser af frugt så er den hjemme ☺️ håber du finder din ynglings smoothie ☺️

 2. 7. september 2017 / 11:23

  Virkelig godt indlæg 🙂

  • Pernille
   Forfatter
   7. september 2017 / 11:33

   Tak 🙂 Det var det også Nikkie Lund 🙂 så hvis du en dag kommer til Lolland ..Så kig ind til Stine & Leo ..Knus 🙂

  • Pernille
   Forfatter
   7. september 2017 / 11:53

   Jep det er det .Rigtigt lækker ..Det kan jeg godt forstå 🙂
   Takker og i lige måde en rigtigt god dag til dig også . Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *