Epoch Mudder maske


Enkel og naturlig vej til blødere, glattere og mere smidig hud. Muddermaske med havplanter, der trækker snavs og urenheder ud af huden og giver den nyt liv. Indeholder ekstremt fine mudderpartikler og efterlader huden frisk og sund. Velegnet til alle hudtyper.

Nu Skin donerer 0,25 dollars fra hvert solgte Epoch-produkt til Nu Skin Force for Good Foundation.

pacific-northwest
Fordele
Glacial Marine Mud – fint ler, der aflejres i en fjern flodmunding i British Columbia. Absorberer døde hudceller, overskydende olier og andre urenheder.

Anvendelse
Ryst flasken grundigt før brug, og påfør derefter på ansigt og krop.

Produkter som du ikke kommer til at fortryde det 🌸

Link til webshop. Du kan spare op til 30 % på dine produkt køb..

Velegnet til alle hudtyper… Hele din familie kan bruge denne her…

Her kan du signet dig op… Brand Ambassadør eller fordeles kunde 🌸

At blive ældre sætter sine spor i huden, uanset om vi vil det eller ej. Selvfølgelig spiller gener og livsstil en væsentlig rolle, og det er derfor også forskelligt fra person til person, hvordan og hvor tydeligt ens ældringstegn viser sig. Men “viser sig” det gør de – før eller siden! Så derfor er vigtigt at passe og pleje din hud.

Kærligst hilsen

Pernille 💜

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *