Få dig en smukkere hud

Jeg selv med tiden blive bedre med rense huden. Husk det du skal rense den hverdag uanset om du er træt eller har travlt. Det tager trods alt kun 10 minutter.

Pssst. Vidste du, at 66 % af alle kvinder renser huden næsten hver dag? 34 % ikke renser deres hud som en fast rutine? 9 % renser aldrig deres hud.

Du skal huske rense din hud hverdag morgen og aften altid. Det er vores største organ.

LÆS HER OGSÅ….. Cannasbis beauty serie

Vores hud er kroppens største organ, og den skal selvfølgelig plejes på bedste vis. Den danner hele tiden nye hudceller, derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvad du plejer den med for at beskytte dig selv bedst muligt.

Hele 80 % af hudens sundhed og udseende kommer indefra, mens kun 20 % kommer fra den hudpleje eller de skønhedsprodukter, du generelt bruger. Derfor er der også store forandringer at hente ved at nære kroppen indefra med de helt rigtige fedtsyrer, vitaminer, mineraler og antioxidanter

Du skal i løbet af en dag rigtig gerne drikke mindst 1-2 liter vand . Vand er også nøglen til et problem hud. Det ses tydeligt at om man drikker vand.

Hvis du føler din hud er meget udsat om vinteren, er du bestemt ikke alene. Det kolde vejr medvirker ofte, at huden skriger efter fugt, og resultatet er en tør og skallende hud.

Søvn har også en stor betydning for vores hud.. Så start i det nye få nye rutiner med orden din hud både morgen og aften.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på hvad du plejer den med for at beskytte dig selv bedst muligt.. Huden kan absorberer både ønskede og uønskede stoffer.

Så nu kan du få styr på dine hud problemer.. Med denne fantastiske hudpleje serie… Den er populære på shoppen. Så væn din hud til det hverdag. Der går lige en stykke tid. Før det kan ses. Huden skal lige arbejde sig i gennem.

XOXO Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *