Få dig en ny energi

th4F9UAD71

Tank dig op med en ny energi og hold maven mæt med disse 3 geniale opskrifter .De er toppet op med protein . antioxidanter og masser af andre gode næringsstoffer .Vi har behov for noget energi i vores samfund med disse job som vi har nu om dage 🙂 Så er det ikke så godt have tomt mave ….

Chiagrød .

imagesXXNXH96U

1 Person

2 dl mandelmælk

2 spsk chiafrø

ren vaniljepulver

Topping

Granatæbler kerner

Kokosflager

Friske hindbær

Sådan gør du ! ……Hæld mandelmælk i en beholder med låg . rør chiafrø og vaniljepulver ud heri . Og sæt derefter massen i køleskabet .Rør gerne et par gange inden du skal i seng – Næste morgen røres grøden igennem og er klar til servering .Server den fx med ren vaniljepulver .granatæble kerner . kokosflager og friske hindbær

Acai- bowl

th4F9UAD71

1 Person

1 avocado

2 dl mandelmælk

1 håndfuld frosne blåbær eller solbær

1 tsk acai pulver

Topping

Valnødder

Blåbær

banan

Sådan gør du ! ….Blend  alle ingredienser og server i en skål toppet med valnødder . blåbær- og banan . du kan også tilsætte en halv banan hvis det er en af dine løbedage så du har fyldt nok på med energi.

Veggie  bowl

1 person

1/2 avocado

1 håndfuld frossen broccoli

1 håndfuld frossen spinat

1 frossen banan

1 dl mandelmælk eller 1/2 dl kokosvand

1/2 tsk vaniljepulver

saft fra lime

Sådan gør du ! ….Det hele blendes og serveres i en skål . du kan drysset med valgfri topping som fx hampefrøskaller . hasselnødder og æbler .

Tip …Acai- bowlen er fyldt med 10-30 gange så mange antioxidanter som røde druer . granatæbler og blåbær …

Veggie- bowlen giver din krop et boost .broccoli og spinat er fyldt med gode næringsstoffer .der styrker din restitution og dit immunforsvar . Og chia grøden . den er fuld af protein og giver en god lagvarig mættende følelse..

Så her er lidt at komme i gang på med og blive løbeklar

Sundhed behøver ikke være så dyrt ……Man kan sagtens gøre det billigt ….

Takker fordi i gad og læse med ..

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *