Få din egen look

Indlægget indeholder reklame links fra Matas

Savner du nogen inspiration med hensyn til make-up. Så har jeg måske noget til dig som du evt. Kan bruge. Nogen gange kan vi kvinder være meget skeptisk omkring med make-up.

Så blev smuk med make-up fra Matas…. Deres produkter er fantastisk.. Du kan finde mange forskellige mærker…

Jeg ville præsenterer dig for nogen make-up som evt. Kan blive din favorit…. Kunne det ikke være fantastisk prøve noget nyt ind imellem.

Lipgloss fra Nilens Jord tilfører læberne farve og indeholder ingredienser, som virker fugtgivende.De olier og vokse vi anvender er primært plantebaserede eller fra bivoks og giver dig følelsen af, at læberne er bløde og velplejede.Indeholder Shea Butter som er plejende/nærende og holder på læbernes naturlige fugtighed og blødhed.

En krone for dine tanker? Ikke nødvendigt. Denne statement neglelak, i autentisk kobbermetalfarve, siger alt.

Rimmels super populære pudder, der holder huden mat uden at give synlig farve eller struktur. Kan bruges til at sætte foundation og concealer eller som touch up i løbet af dagen. Holder huden fri for shine i op til 5 timer og mindsker porerne

Kig her ind på denne links her måske finder du din favorit.. Matas ( reklame links)

En hverdagsmakeup er derfor også en makeup der kan ændres og justeres hen af vejen. Så den ikke nødvendigvis er helt identisk, men altid nem og hurtig at lægge.

Nogen gange kan det være svært finde det rette produkt…. Nogen gange er vi bange for prøve noget nyt…

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *