Få inspiration til hvordan disse olie kan bruge -forkælet dig selv

Husker du og forkælet dig med disse unikke produkter ESSENTIELLE olie . Du kan bruge til mange ting .De er FANTASTISKE kunder elsker dem .Helt vildt ..Æterisk olier dufter bare ikke kun godt men det kan også påvirke både sind og din krop . Det er bare fantastisk ..Der er mange måder at bruge olier på ..

I BADET

Æterisk olier kan bruges et bad både til terapi og fornøjelser . Pas på IKKE bruge EN OLIE der er sensibiliserende eller irriterende på din hud .Bland æterisk olie med vegetabilsk olie .( mandelolie . olivenolie eller lign ) og lidt honning .

Badeolie med lavendel og sød appelsin

  • 3 spsk kokosolie
  • 6 dråber lavendel
  • 6 dråber orange sweet
  • 3 dråber romersk kamille

Direkte brug på huden: 

Nogle essentielle olier som lavendel og tea tree kan påføres direkte på huden for at lindre insektbid og forbrændinger (f.eks efter brændenælder). Husk altid at fortynde andre olier i før brug, da du ellers kan få en allergisk reaktion.

En nem og god måde at bruge æteriske olier på, er uder fødderne. Her er der punkter, der påvirker alle områder af kroppen og huden under fødderne absorberer æteriske olier hurtigt.

Du kan påføre æteriske olier under foden eller lave et dejligt fodbad med salt og mandelolie. Så får du glæde af de æteriske olier og plejer og blødgør dine fødder på samme tid.

Indånding og dampbad.

Brug nogle få dråber æterisk olie på et lommetørklæde eller et rent viskestykke og duft til det. Du kan også tilsætte 2 dråber olier i en skål med varmt vand og indånde dampen herfra. Pas må med olier som f.eks pebermynte. Det kan godt være stærkt for øjnene.

Massage

Aromaterapimassage er en af ​​de bedste måder at bruge æteriske olier på. Det kombinerer fordelen ved massage med den terapeutiske virkning af olierne. Massage afslapper af musklerne, forbedrer blodcirkulation og lymfestrømme og beroliger og lindrer mental stress. Æteriske olier skal altid fortyndes i en bæreolie af god kvalitet inden de påføres huden. Den normale fortynding er ca. 10-20 dråber æterisk olie til 30 ml bæreolie. Har du følsom hud, skal du bruge endnu mindre æterisk olie.

Sauna

Æteriske olier kan med fordel bruges i sauna (også kendt som saunagus) Her fortyndes æteriske olier i vand og hældes på de varme sten i saunaen. Det giver en helt specielt wellness oplevelse.

Det påvirker dit humør så hop ind på min hjemmeside . Du kan få flere forskellige slags …SE MIN HJEMMESIDE HER

Kunder ELSKER disse Essentielle Olier – WAUW

XOXO Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *