Få rabat med denne bedste mascara

Er du kvinden som ELSKER makeup så er du kommet til det rette hjemmeside 😜 Husk du kan forkæle dine veninder med denne her eller bare de andre produkter ❤️ Mange kendte bruger eller bare er forhandler af disse produkter. Kan i huske Donna Martin fra serien Beverly Hills 90210. Som hedder rigtigt Tori Spelling hun lever af det sælge disse produkter 😜

Savner du en rigtig god mascara?? Så ligger de inde på shoppen.. Den er virkelig populære 😜

 • Forlænger og bure vipperne så flot
 • Drysser ikke
 • God til sarte øjne
 • Tåre fast
 • Uden parfume

Gør dine smukke øjne til midtpunkt med Nu Colour curling mascara black

.Denne mascara får dine øjne til at fremstå strålende og giver dig et ekstra glimt i øjet. Den praktiske, buede børste adskiller vipperne og giver dem en flot effekt, der holder, uden klumper.

Gå ikke glip Nu Colour® Mascaras øjenåbnende effekt. Og fordele mascarens børste. Giver dine øjne et indtagende look og lange buede vipperSort mascara i en let.

Flydende form en buet børste der følger vippens og øje form

.AnvendelseMascara er sidste trin i din make-up-rutine. Åben mascararen og tør siderne af applikatoren for at fjerne eventuelle rester.

Åben dine øjne så meget som muligt og påfør mascararen. Start ved roden af vipperne og før forsigtigt børsten opad, ud mod enden af vipperne. Hvis vipperne ikke er adskilte kan du gentage indtil, du har opnået den bedste effekt.

Er du frisk på få flotte vipper.. Så denne her lige noget for dig.

Sådan opretter du en ARD

Forkæle din veninde eller dig selv få den bedste look med vores lækre mascara. Den er vild populære. ❤️

Elsker du makeup så er det rette sted du kommet.. Der er alt til makeup 😜.

Så få dig en lækre makeup både til hverdag brug og fest. Fedeste det er 100 % naturlig ingredienser i vores produkter. Og uden parabener 😜 og husk du skal også rense din hud godt og grundigt…. SE HER 😜

Vi kvinder elsker se godt ud ❤️

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 30. september 2019 / 12:30

  Det lyder til at være en rigtig lækker mascara! Kunne da være jeg skulle prøve den 😉
  Hilsen Leonora
  http://www.vonsnef.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *