Få styr på dit rengøring

Vi ved det godt alle sammen inderste inde.. Smart lave en lille plan en fast dag hvor man gøre de forskellige ting 😜

Så det gøre det lidt nemmere men nogen gange er det så nødvendigt gøre det tit.

Ugentlig kan man gøre

  • Vaske tøj.. Men hvis man er flere så er det tit
  • Støvsuger.. Eller så snart du begynder at se støv
  • Rengøre håndvaske… Det er altid rart med en ren vask
  • Rengøring af toilet eller efter behov

Månedligt.

  • Vaske vinduer så skønt med rene vinduer
  • Vaske bruseniche / kar

Det kan være forvirrende med de forskellige rengørings midler man ska bruge

Rengøringsmidlerne på supermarkedets hylder er en god blanding skrappe midler i stærke farver og rengøringsmidler med blomster og svanemærker, og mildt sagt er det en jungle at finde rundt i, hvad der virker bedst, og ikke mindst hvad man skal putte i indkøbskurven, hvis man samtidig ønsker at skåne miljøet. Når det kommer til stykket, er de miljømærkede midler lige så effektive som de skrappere. De gør lige så grundigt rent, fjerner lige så vel bakterierne, og så koster de endda ikke mere, selv om de tager hensyn til mennesker og miljø. En anden god grund til at vælge de skrappere midler fra er, at de kan ødelægge overflader på gulve, borde og møbler, hvilket bevirker, at snavset sætter sig lettere fast.

I bund og grund kan en mikrofiberklud og en moppe gøre den daglige, lette rengøring. Mikrofiber er i høj grad en fordel, hvis du er allergisk over for rengøringsmidler, og så sparer du også penge på indkøb af mange forskellige rengøringsmidler, fordi du bare skal bruge vand.

Rengøringsmidler kan give hudirritationer. Husk derfor, at skåne din hud ved altid at tage handsker på, når du gør rent. 

LÆS HER….

Et rent hjem er et dejligt sted at være. Der dufter godt, føles godt og ser godt ud.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *