Fantastisk steder på Lolland

Når du engang kommer til Lolland vores fantastiske ø. Mange som mener noget andet omkring Lolland. Men der findes rigtigt mange gode steder her på Lolland som man kan besøg rigtigt mange steder jeg ville nævne nogen af dem 😜

Hestehovedet strand

Et fantastisk sted at bade om sommeren. God restaurant som hedder restaurant fjorden. Der har lige være fjord dag der ude det holdes 1 gang om året. Den 31 aug. Med masse boder samt underholdning. Stranden meget børnevenlig tæt på campingpladsen. Der er f. Eks beachvolly og minigolf. Der er tæt på handle.

Knuthenborg safari

En fantastisk flot naturpark med masse af flotte store og små dyr. Jeg var der i år. Jeg havde ikke være der i 10 år vi bor selv 10 minutter derfra. Få den vildeste efterårsferie. Giv dit barn den vildeste tur. De har jubilæum i år 50 år.

Dodekalitten

En Lollandsk mark med udsigt over Smålandshavet der er komponeret sten skulpturer. Følg denne links her SE HER

En fantastisk udsigt. Du har sikker hørt om det før.. Der står et par stykker med et anlæg musik spiller tit. Der er 12 sten.

Lalandia

Et badeland for alle alder som ligger i Rødby. Det er et feriecenter med masser af huse. Inde i selve center er der masser af restaurant og biograf. Meget andet.

Fuglsang

Et museum mest populære museum på Lolland. Er masser af dansk billede kunst

Mange flere steder hvor du kan besøge mange spise steder.

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *