Fantastiske olie som du burde eje

Kannaway Essential Oil
Essential Oils er dine foretrukne æteriske olier – udformet med BiBong og Hemp Terpenes som har antiinflammatoriske og smertelindrende virkninger
Kannaway Energi Essential Oil, giver dig revitaliserende boost og forsvar til den stressede hverdag
Kannaway Immunitet Essential Oil løfter dit immunforsvar og styrker din naturlige forsvar
Kannaway Tranquility Essential Oil, kan hjælpe med at balancere dit humør og giver dig mulighed for at slappe af, og falder i søvn.
Kannaway æteriske olier kan placeres på akupressur punkter som indersiden af ​​håndleddet, mod halsen, og på templer eller tilføjes til en olie diffusere til at sprede de aromaterapeutiske dufte i hele rummet.

Du kan mange ting med de æterisk olier Der findes 3 i en æske men også købe enkel vis men bedst i en samle æske ..

KØBES VIA DET LINKS HER

Her bliver vis hvordan du opretter dig som kunde eller som forhandler . Men husk slå om på CHROM browser!! Oppe i højre hjørne slå om på det danske sprog …SÅDAN OPRETTE DU DIG

Det er blevet populær at bruge vores æterisk olie –Kom godt i gang med bruge dem æterisk olie dufter bare ikke så godt men man kan blive påvirke både sind og krop olierne kan optages gennem huden eller igennem næsen når du dufter til dem …

Mange måder at bruge dem på …

I BADET …

Æterisk olie kan bruges både i badet Pas på ikke bruge en olie som er sensibiliserende eller irriterende huden .Pas på og ikke få det i dine øjnene Brug 10 dråber i et karbad.

PÅ BRYSTET .

Der er mange æteriske olier kan lindre og opfrisker luftvejene ..Brug 5-10 dråber gnid på brystkassen og øverst på ryggen .

DIFFUSERE ..

Som du evt kan eller nogen pinde ..Du kan bruge olier til at påvirke dit humør give bedre indeklima

MASSAGE

AROMATERAPIMASSAGE er en af de bedste måde at bruge æterisk olie på Som er med til afslappe dine muskler med til at berolige dig

ÆTERISKE OLIE MED PÅ FARTEN

Er du blevet afhængig af æterisk olier så tag dem med på arbejde eller bare med i din taske .DU kan evt lave din egen blanding …

Er du interesseret i at bruge disse lækre ÆTERISKE OLIE gå ind på webshoppen

Ja du kan bruge dem til mange ting i dit hjem ..Man kan evt. også bruge dem rengøring og rensning af rum ..Der er masser af muligheder disse FANTASTISKE olie ..Du kan købe dig spanskrør eller bambus luftrensningsstænger . Samt de er flotte . elegant og dekorativt element eller du har problemer med at sove om natten Du kan tilføje et par dråber af olien til en klud lige før du går i seng .derefter lægges kluden ved siden af din pude på denne måde inde ånder du aromaen hele natten lang . Du kan evt .købe dig en lille spray sprede en duft omkring dit hus er ved at tilføje æterisk olie til dine rengørings produkter i små mængder . Det er helt vildt hvad disse lækre æterisk olie kan bruges til ..

Disse lækre æterisk olie har været brugt i rigtigt mange år

Æterisk olier i hudpleje ..æterisk olier er en populær ingrediens i hudpleje på grund af sin unikke velduftende og energigivende egenskaber . Så hudplejen både bliver en sensorisk oplevelse både krop og sind ….

Så skab din egen skøn stemning i dit hjem og for dig selv ….Husk forkæle dig selv ….

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *