Fantastiske produkter – Dine kosttilskud

Hvad er CBD olie eller cannabisolie?

er et almindeligt navn på olier, der indeholder ekstrakter fra de aktive stoffer, der findes i cannabisplanten. Cannabis kaldes også hamp, men olien bør ikke forveksles med hampfrøolie, som typisk bruges til madlavning.

De produkter, vi forhandler, er fremstillet i Schweiz. Alle er oliebaserede og indeholder ekstrakt af cannabisplanten Cannabis Sativa, der har et højt indhold af cannabinoider. Vi gør opmærksom på, at produkterne ikke er godkendt som medicinsk præparat, og derfor markedsfører vi dem heller ikke som dette – af samme årsag rådgiver vi ikke i forhold til anvendelse af de produkter, du finder i vores sortiment.

Såfremt produkterne blev solgt som medicin, ville det kræve en særlig tilladelse at forhandle dem. En tilladelse, der ville besværliggøre salget for både os selv og vores kunder. De ville være nødsaget til at opsøge egen læge og få en recept, der tillod køb af cannabis olien.

Hvad er det så, vi sælger? Det er heldigvis blot produkter med et højt indhold af aktive og meget virksomme stoffer, det ikke kræver lægerecept at købe. Produkterne bliver afsendt så snart du har foretaget en bestilling. Derfor er de hurtigt fremme på din adresse.

Jeg samarbejder med dette firma . Hvor at i kan 10 % på ALLE produkter på shoppen ved at i skal bruge min rabatkode som hedder …larsenkit1971..Der er masser af lækre kosttilskud som du kan bruge og nogen bestemte creme .Hvis du lider af acne eller psoriasis. Disse produkter er blevet rigtigt populær.

De gavner virkeligt for mange ting . LÆS MERE Hvis du lider af stress så hop ind på denne links .. STRESS Husk du kan få 10 % på ALLE produkter ved bruge min rabat kode ……SHOPPEN ..

Husk du skal passe godt på dig selv .Der er også kosttilskud til din hund eller kat. Husk dem . Dem skal vi også passe ekstra godt på.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *