Find din favorit hos ENIITO

 

Ja tænk igår så var der allerede 4 mdr til jule aften …Og så skal man snart det med gave ræs igen ..Og vi ved hvor vi skal holde jul henne …Hvert andet år er vi hjemme hos os selv … Vi har rafle gave med til en 100 kr pr person ..og så trækker vi et navn hvor vi skal KUN skal købe en gave til den person for 200 kr  og børnene giver vi kun til de er 18 år .så i år er der kun 2 børn som skal have for ellers har der være 5 børn i alt samme familie ..Som de fleste ved så samarbejder jeg med dette firma her .. SHOP HER ♥  Og der er nogen som allerede går i gang med at købe gaver hertil efteråret for December er en dyr mdr i forvejen det er den dyreste mdr på et helt år .Og man ved det jo godt for år til år .og man siger nej altså vi gør før i år ..men men ..nogen som gøre det sidste øjeblik med det hele ..

  • Hvordan gør i det med holde jul ?????
  • Giver i også rafle gaver ?? Spiller
  • Hvordan gøre i det med gaverne ??

Pretty Pink 489 kr 

 

Makeup up bag .449 kr 

 

Leather Macbook Folder 1200 kr 

De har rigtigt mange fede ting herinde ..Såååååå mon ikke du kan finde noget her til dig selv eller til en som du holder af ♥  Det er meget nemt bruger venlig hjemmeside som alle kan finde ud af .Jeg selv personligt elsker deres stil herinde ..Så hvis du skulle få lyst så kan du bare tjekke deres hjemmeside . De har rigtigt mange lækker ting . Hvis du har en profil inde på IG Instagram så kan du finde mange af deres fine billeder derinde …Mange af os som går op i hvordan vores hjem ser ud .Right???? Så mon ikke du kan finde din stil herinde .Der er mange af deres ting som også står på min ønske liste .

  • Hvad står på din ønskeliste ???

SHOP HER ♥ Så her kan du også finde noget til dine teenager børn ..

HAPPY SHOPPING ♥ 

 

 

♥ Pernille

 

 

 

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *