Find din favorit kaktus

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Elsker du også kaktus ligesom mig . Det er mine favorit . og nemme at holde .Men man skal også passe på og ikke over vande dem . Nogen kaktus som har behov mere lys end andre . Selvom en plante er blevet flytte oprindelse sted har de jo stadig samme lys behov .

 

Her er et eksempel hvad der findes af kaktus .....Denne her kan måske blive din favorit kaktus ...

Mickey Mouse Kaktus

Vinderen over dem alle – kaktussen! Som alle andre sukkulenter og kaktusser, så elsker Mickey Mouse Kaktussen sol og lys. Derfor egner den sig rigtig godt i et lyst vindue eller i et lyst rum. Det anbefales at du vander din kaktus 1 gang hver 3. Måned. Pas på med at give din kaktus for meget vand – lad den hellere tørre helt ud og giv den så lidt vand derefter.

Mickey Mouse Kaktus, , fra 75 kr.   Og så en populær kaktus fås store og små .

Der findes mange flotte kaktus som er nemme at holde ....

Vand og gødning

Kaktusser vandes jævnligt fra forår til efterår og gødes med en flydende gødning inklusiv mikronærring. Der gødes med en mildere opløsning end ved andre stueplanter. Således giver du planterne de optimale vækstbetingelser. I sommerperioden vandes der så ofte at de blot næsten udtørre imellem vandingerne og derpå en ny grundvanding.

Når efteråret og de korte dage igen sætte inden drosler du ned for vandingen og stopper helt med vanding i december-februar. Så går dine planter i vækstdvale indtil du igen i slut februar begynder at vande lidt igen.

For andre sukkulenters vedkommende skal der dog vandes sparsomt igennem vinteren, da de ikke klare en totalt udtørring i lange perioder som deciderede kaktusser. For uøvede øjne kan det til tider være svært, at se hvad der faktisk er kaktus og hvad der øvrige sukkulenter. Visse Euphorbia ligner fx kaktusser men tåler ikke helt samme grad af udtørring som kaktusser gør. Derfor tjek hvilken plante du har med, at gøre.

Kaktus har længe været en af de hotteste trends – og med god grund! Den har masser af personlighed, karakter og passer perfekt til minimalistiske kontorer. 

 
 
 

Kan du heller ikke få nok af kaktus?  Jeg har kun kaktus herhjemme . Det er eneste jeg kan holde .Du kan få rigtigt mange flotte kaktus .....LÆS HER ♥   LÆS HER ♥

Hvordan passer du en kaktus?

Udover at kaktusser er flotte, rå og har masser af karakter og personlighed – så er der også mange, der vælger at få en kaktus, fordi de tror, den er nem at passe. Det er også sandt, men der er alligevel et men. For som med alle andre planter, så har kaktusser også godt af lidt kærlighed indimellem. Derfor får du her en guide til, hvordan du passer din kaktus

  • Omplantning er vigtigt – men sjældent. Huskereglen lyder, at hvis du har en lille kaktus, så skal den omplantes hver 2. eller 3. år, og en stor kaktus skal omplantes hver 3. eller 4. år. Men pas på fingrene!
  • Skal du flytte eller omplante din kaktus, så kan det være en god idé at passe godt på. Brug en stor vaskeklud til at flytte de store kaktusser og spisepinde til de små.
  • Husk vanding! Om sommeren skal kaktusser vandes regelmæssigt. Hvis du er i tvivl, om det er tid til, at den skal vandes, kan du stikke en blyant i jorden. Hvis jorden sidder fast på blyanten, skal den ikke vandes endnu. Sidder der ikke jord fast, er det ved at være tid.
  • Om vinteren vil kaktusser gerne stå køligt og vandes minimalt. Om sommeren skal den vandes lidt oftere, og så kan du være heldig, at din kaktus blomstrer.
  • En kaktus har ikke godt af at stå udenfor om vinteren.

Husk du kan shoppe mange steder online ..hvis det er det du ville ...

                          Knus Pernille ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *