Find din favorit parfume

Indeholder affiliate links

WAUW FANTASTISK. 😜 Alle elsker at dufte godt. Så hvorfor ikke forkælet dig selv med din favorit parfume 😜

Nu kan du begynde snart købe dine julegaver.. Så er dette måske noget som du kan forkæle med. Parfumer kan man aldrig få nok af.

Psssst..kan du heller ikke få nok af disse skønne parfumer så er der masser lækre dufte.. Du kan se mere her på denne links.. FIND DIN FAVORIT PARFUME (Reklame Links)

Boost din krop med disse skønne parfumer

Så har jeg har fundet en lille udvalg af parfumer som muligvis kan være noget for dig
Vi kender det alle sammen det med vores dufte om det kan holde hele dagen.


Vi kvinder kan ikke få nok af dufte godt men man skal også passe på og ikke komme for meget på. Så folk de ikke kan holde ud være sammen med dig😜


Parfume er en del af de fleste kvinders hverdag, og påføres ofte som det sidste, inden vi forlader hjemmet. Selvom de velduftende dråber har fyldt på badeværelseshylden siden de tidlige teenageår, er det alligevel de færreste, der kender forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau de cologne. 


1. For længere holdbarhed bør du undgå at opbevare dine dufte fugtige og varme steder
Varme, lys og fugtighed vil nedbryde parfumen og dermed mindske kvaliteten af duften. De må derfor ikke stå på badeværelset, hvor der skiftevis bliver varmt og koldt. Skabet i soveværelset er et rigtig godt sted at opbevare sine parfumer. På den måde beskytter du dine parfumer mod varme og sollys, som er til skade for dem. Bonus tip: Brug evt. et smukt kagestativ til at fremvise dem.


2. Gnid vaseline på dine pulspunkter før du bruger din parfume, for at få duften til at holde længere
Smør en smule vaseline på dine pulspunkter (håndled eller på halsen), og spray herefter parfumen på vaselinepletterne. Nu kan du gå på arbejde eller i byen med vished om, at du vil dufte godt hele dagen.


3. Smør huden ind med en parfumefri creme inden du tager parfume på
Vil du have duften til at holde rigtig længe på huden? Så er det en god ide at smøre den ind i neutral fugtighedscreme, da parfume holder dårligere på tør hud.


4. Brug din parfume lige efter du har taget et bad, og før du klæder dig på
Fugtigheden på din hud hjælper med at holde på duften. Desuden undgår du også grimme pletter på tøj og smykker.


5. Du må ikke gnide parfumen ind i huden
De øverste noter forsvinder, når du gnider parfumen ind i huden. Det har en negativ effekt på duften, og den bliver mindre holdbar.


6. Sigt efter dine pulspunkter, når du sprøjter parfume
Du skal påføre din duft på kroppens pulspunkter, fordi her er blodcirkulationen hyppigere og krops-temperaturen højere. Det vil hjælpe duften til at blive frigivet og udvikle sig. Sprøjt derfor på halsen, i nakken, i knæhaserne eller på indersiden af håndleddet.


7. Lav en lille duft sky som du kan gå ind i
Duften vil jævnt fordele sig over din krop og er perfekt, hvis du en dag ikke vil dufte så stærkt. Din duft vil dog ikke holde så længe, fordi den ikke er i kontakt med varmen fra din krop.


8. Sprøjt parfume på din hårbørste
Dit hår vil tørre ud, hvis du direkte sprøjter parfume i det. I stedet skal du sprøjte på din hårbørste, før du løber den gennem håret. Dit hår vil få en svag duft, men forblive ubeskadiget.


9. Få styr på terminologien
Bekendtgør dig med almindelige termer inden for dufte. Så ved du præcis, hvad sælgere henviser til, når de hjælper dig med at finde en perfekte parfume.


10. Sprøjt parfume på puden
Sprøjt en beroligende duft på din pude før du går i seng. Det vil hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og få mere søvn.


11. Læg en sæbebar og tøj sammen
Pak en duftende sæbebar i et tyndt lag papir. Læg den derefter i din skuffe sammen med dit tøj, for at give tøjet en lys og frisk duft.

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *