Find din favorit salat

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Du kan lave din salat lige som du ville . Hvorfor ikke gøre din salat spændende med masser af flotte farver . Denne salat velegnet som tilbehør til en større middag evt . Står du mangler inspiration så er denne her måske noget for dig som ELSKER salat i forvejen .

 

Ingredienser 

  • 300  gram frisk grønkål 
  • 1 spsk citronolie ( eller citronsaft & olivenolie ) 
  • Himalayasalt
  • frisk kværnet peber 
  • 1 dl granatæbler 
  • 1 dl salt mandler 
  • 1 dl syltede rødløg 

Fremgangsmåde 

  • Skyl den frisk salat grønkål grundigt og rib den så de kun har de grønne sprøde blade tilbage 
  • Snit eller hak grønkålen forholdvis fint og hæld citron olie samt salt og peber 
  • Maser olien og krydderierne godt ind i grønkålen - Brug gerne fingrene 
  • Kom den godt masserede grønkål op i en salat skål og pynt den med syltede rødløg . granat æbler og salat mandler 

Du kan se flere opskrifter LÆS HER OG LÆS HER OG LÆS HER OG LÆS HER ♥ 


Hvem ville ikke gerne prøvet noget nyt indimellem hvorfor altid den samme man laver der er masse muligheder .....

SALAT MED FIGNER OG PARMARSKINKE 

Den er hurtigt og nemt at lave ..

Ingredienser

  • 1 lille rød løg 
  • 1 lille radicchio 
  • 1 hjertesalat 
  • 2 håndfulde rucola 
  • 4-5 friske figner 
  • 80 gram parmaskine i skinke 

Dressing 

  • 2 tsk dijonsennep 
  • 1 tsk flyvende honning 
  • 1/2 fed hvidløg 
  • 3 spsk eddike gerne rødvinseddike 
  • 3-4 spsk god olivenolie 
  • salt og peber 

SÅDAN GØRE DU 

  • Rør en dressing af sennep . honning . fint revet hvidløg eddike og til sidst olivenolie 
  • krydr med salt og peber . Skær løget i slanke både og kom det i en skål med iskoldt vand .Lad det trække indtil du skal bruge det .
  • Pluk salaterne groft . vend forsigtigt salaterne med afdryppede løg og dressing 
  • krydr salaten med salt og peber 
  • Top med skinke og server straks 

Lun græskarsalat med persille 

Det behøver ikke være så besværligt at lave en smuk salat ,,,

Ingredienser 

  • 1 hokkadio 
  • olivenolie 
  • salt 

Dressing 

  • 1 spsk tahini 
  • 1 spsk citronsaft 
  • 2-3 spsk vand 

samt 1 granat æble og 1 stort bundt persille 

Sådan gøre du 

  • Tænd for ovnen på 200 grader 
  • skrub græskarret og flæk det .skrab kernerne ud med en ske og kasser dem . skær græskarret i både .
  • Bred dem ud på bagepapir på en bageplade og bag dem i den varme ovn til de er gyldne og møre det tager ca 25 minutter 
  • Rør en dressing af tahinin . citronsaft og vand 
  • Skær granatæbler i kvartet i vrik kernerne ud og kassere alt det hvide 
  • Vend de varme græskar både med grofthakket persille 
  • Anret det på et fad ,Top med tahini dressing . granat æbler .ristet sesam og server straks ..

Så her er masser lækker opskrifter måske finder du din favorit salat .....

Knus Pernille ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *