Forkæl dig selv

s-l225 clearacnetreatments-remove-makeup-before-sleep

Uanset om man er en mand eller mor eller yngre pige eller ældre kvinde …Og er du gravid …Så skal vi huske at vi skal passe på vores hud ..Jeg har fundet lidt til jer som kan få friske en kedelig og træt hud ved at fjerne urenheder og ophobning af døde hudceller .Og disse forfriskende produkter får dig til at føle dig og se fantastisk ud …Husk vi skal passe ekstra på nu når kulden er kommet til Dk . Wellness noget vi finder i hverdag i det daglige rutine morgen & aften Og nogen gange får den hele store tur med lidt ekstra. Disse produkter her de er velegent til alle slags hudtyper ..

Gør du noget særligt for din hud her i de koldere måneder ? Smid gerne en kommentar om din daglige rutine og mærker 🙂

Du kan gå ind på min fan side inde på facebook som denne her links . Inde på det faste opslag der er min shop opslag der kan du gå ind og se priserne på alle de produkter der inde ..Og der er over 200 produkter inde på butikken inde på tekstens inde i går der står mit ind købs nummer .Husk at i får procenter ved at shoppe via mig .

Forkæl dig og køb din idag .

Shop her

mange lækker produkter som er det værd tjek det ud …Jeg kan helt klar anbefale jer dem ..bruger dem selv ..

Epoch Glacial Marine Mud

14cdc114df9-cache

Enkel og naturlig vej til blødere , glattere og mere smidig hud. Muddermaske med havplanter der trækker snavs og urenheder ud af huden, og giver den nyt liv . Indeholder ekstremt fine mudderpartikler og efterlader huden frisk og sund Velegent til alle hudtyper.Det er fint ler der aflejres . Absorberer døde hudceller overskyende olier og andre urenheder ..Påføre på ansigtet og hele kroppen .

Epoch Sole Solution Foot

feet2

Denne er en foryngende fodcreme til dem der lider af ru . tørre og sprukne fødder . Har du kronisk tørre fødder og har snart prøvet alle slags creme til dine fødder men har opgivet håbet ved at finde en ny creme så er denne her bare lige sagen ..Denne genopretter sundt udseende hæle og tæer og såle .

Giver mærkbar lindring inden for de første par ugers brug .Blødgør og eksfolier døde hudceller og hård hud for at blødgøre huden …Husk at vi skal passe ekstra godt på vores fødder …

Exfoliant Scrub

51b06fb1c54d31fae14b905ea5a0d0e0

Denne lækker skrubbecreme er velegnet til alle hudtyper …som er baseret på Aloe Vera Som plejer og beskytter den vigtigt fugtbalance . Den fjerner pore tilstoppende urenheder  …Eksfoliering hjælper med at forbedre hudens evne til at holde på fugt . Din hud bliver blød og strålende med en klarer glød ..Fine linjer vil synes mindre fremtrædende –ved regelmæssige brug har din hud mindre tendens til bumser da porerne ikke længere bliver tilstoppet af døde hudceller …Fugt ansigtet og hals med lidt vand og skrub med cirkelbevægelse .Så blid at den kan anvendes hverdag i stedet for eller efter cleansing lotion ..Sørg altid for at tilføre huden fugt efter denne her ..

Polishing Peel Skin Refinisher

156764e5754-cache

Tusindvis af mennesker bruger denne her hverdag både mænd og kvinder har behov for at reparer de skader deres hud har være udsat for pga solen . hudsygdomme og alder –Denne behandling giver en ren frisk og sund teint .samtidig med at du har tid til at fokuserer på vigtigere ting …Opnå de samme resultater derhjemme som ved en professionel behandling …den blødgøre og polere huden og bentonitler der fjerner døde hudceller og toksiner .Den giver en mere ungdommelig teint …en fremragende produkt …der bruges hjemme til en fornuftigt pris i stedet for at gå til en professionel kosmetolog . Påfør et synligt glat lag …og hals …lade den sidde i 30-60 sekunder ..du skal bruge dine fingerspidser ..til at massere rundt …Skyl med varmt vand og tør derefter med håndklæd ..brug derefter en Nuskin ansigtcreme  Bruges tre gange om ugen den første uge og to gange efterfølgende for at opnå det bedste resultat .

Men der findes virkeligt mange lækker produkter ….Men jeg kan helt klar anbefale jer at denne dette mærke ….Og det er også

bedst at man bruger en helt serie i den samme mærke så hjælper det ikke hvis man flere forskellige mærker ….

Men det kan være en junglen at finde rundt i de mange mærker som der findes på market ..Men jeg ville helt klar anbefale jer denne mærke som Nuskin køre med —

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *