Gå sommeren i møde med en sundere livsstil

Indlægget indeholder reklame links fra balanceplan.dk

Du er træt af dit gamle jeg og har snart prøvet alt men intet hjælper på noget som helst . Du tænker hvorfor ..Du kan nu få en skræddersyet kost plan som hjælper på dit behov. Så hvorfor ikke gå i gang allerede i dag …Få nye vaner ..Du synes dit tøj det strammer over alt …Puha…

Slankekure og vægttabsdrømme står i kø … side om side med nytårsforsætterne.

Det nye år er netop skudt i gang med en regn af raketter, østers og rød læbestift. Vi har knap fordøjet aftenen før vi sætter os nye mål for det kommende år. Og hvilken anledning. Et helt spritnyt år ligger for vores fødder. Ingen kan stoppe os nu. Vi vil gerne blive ved og forsætte til vi har nået vores mål ….

Du får din egen vejleder med en over som hjælper dig med det hele så du ikke står hele alene om det …

Hun tilbyder dig en lækker kostplan som er skrædder syet til dig selv og dine behov..

Gratis trænings plan som du kan gøre det der hjemme. Der er for øvet og begynder ..Så du behøver ikke være nervøs for ikke kunne klare det . Sådan taber du dig …Men de fleste tro at et vægttab opstår kun ved at træne men nej det handler også om kosten.

Husk at drikke vand ca 8 glas om dagen …

Et lille glas juice : 86 kcal

Et glas vin : 100 kcal

En cola : ( 0.25 ) 100 Kcal

Mangel på søvn kan få dig til at spise mere da din krop har brug for energi …Vi kender det godt alle sammen vi bliver altid lækre sulten midt på eftermiddagen . Du kan bestille dit forløb på denne links ….Balanceplan.dk –( rEKLAME LINKS )

Hvis kroppen ikke stoler på dig, så taber du dig ikke.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *