Gæste kok af en kendt person …Louisa Lorang

Interview Med Louisa Lorang 

Jeg var jo så heldig at få lov til lave et interview med den skønne Louisa Lorang .Imens hun har travlt fortiden med sine programmer ..En fantastisk kvinde og sød .Vi har skrevet sammen undervejs med interview hun er bare så sød .Fik lov til at stille nogen spørgsmål til hende . Hun har lavet en række af programmer og skrevet en masse bøger. Men de fleste kender eller ved Louisa Lorang er .Du kan bla følge hende inde på Instagram som hedder louisalorang der inde har hun bare rigtigt mange følger men der også nogen flotte opslag som hun lægger ud på Instagram ..♥  Du kan også se mere til Louisa Lorang inde på facebook  Louisa Lorang  ♥   Hun har lavet en række programmer såsom .

 

  • Sød
  • Go´Morgen Danmark ( 7-8 år )
  • Go Appetit
  • Grillfeber
  • Jagten på det grønne guld

Min hjemmeside hedder  Louisa Lorang .. Der kan i se meget mere Mange spændende og lækker opskrifter . Og der ligger mine bøger også derinde ..♥


 

1.

HVOR MANGE ÅR HAR DU VÆRET KOKO ?

Jeg startede i lære for ca 16 år siden

2.

HVOR MANGE BØGER HAR DU SKREVET ?

Åh det er blevet til en del . Jeg mener det er 13-14 stykker .Der kommer en sjov Shuffelbook her til september og så en ny en igen til januar

3.

Er du uddannet som rigtigt kok ?

ja

4.

HVAD ER DIN FAVORIT RET ? AF DET LUNE .

Altid svært at vælge men elsker virkeligt blæksprutter. kantarreller , trøfler . tacos og hotdogs.

5.

HVAD ER DIN FAVORIT INDE FOR KAGER ?

Igen umuligt med alt det skønne i verden men er helt med kartofelkage

6.

HVAD ER DIN HOBBY NÅR DU IKKE LAVER MAD ??

Den er svær . Jeg laver oftest mad .Enten ved komfuret eller oppe o hovedet , når jeg finder på nyt .Men jeg elsker også at spille .. Helt Oldschool brætspil som settlers . matador .og backgammon .

7.

HVAD FOR EN RET ER DEN SVÆRESTE AT LAVE ?

Der er mange ting der tager lang tid at lave og det kan jo være en udfordring for de fleste af os i vores travle tid .Jeg beskæftiger mig i høj grad med hverdagsmad . Så det er aldrig svært .. Alt det der er svært lader jeg de andre om ..:-)

8.

HVOR MANGE AF DE KENDTE MENNESKER INDENFOR MADLAVNING HAR DU LAVET MAD SAMMEN MED ?

Det er svært at sige ..Men kender et par af de søde .

9.

VILLE DU HAVE DIT EGET MAD PROGRAM HVIS DU KUNNE ???

Ja da .:-)

10.

VILLE DU HAVE DIT EGET RESTAURANT HVIS DET VAR ?

Ja da .

11.

ALLE DE OPSKRIFTER SOM DU LAVER PÅ TV HAR DU SELV SKREVET DEM ?

Ja selvfølgelig

12.

HVEM ER DINE YNGLINGS KOK?

Jeg er vild med Skye Gyngel og Hugo Ortega

13.

HVAD FOR EN BOG KAN DU BEDST LIDE SOM DU SELV HAR SKREVET ?

Mit Cowgirl Køkken

14 .

BLIVER DU MEGET NERVØS NÅR DU SKAL PÅ TV ?

Nej det er sjældent . Kun hvis noget kikser .lige inde vi går på live .Men det gør det ikke så tit .

15.

HVAD ER DIN DEN STØRESTE DRØM ?

Jeg ønsker mig stadig en frugtplantage og en ostehandler

16.

FÅR DU HJÆLP DERHJEMME MED AT LAVE MADEN ELLER VILLE DU HELST SELV GØRE DET ?

Nej min mand laver nærmest mere mad end jeg gør …

17.

HVAD LAVET DU INDEN DU BLEV KOK – HAR DU HAFT ANDRES JOBS VED SIDEN AF ?

Jeg troede længe at jeg skulle skrive teatermanuskripter . Det brugte jeg lang tid på .Jeg kan stadig savne at skrive  fiktion . Men jeg er klart bedre til at skrive og lave mad .


Tusind tusind tak til Louisa Lorang for at jeg måtte stille dig nogen spørgsmål   Det er jeg glad for jeg måtte , at du lige have tid til at svare på mine spørgsmål taaaaaaaaak ♥   Husk at i kan se mere på hendes lækker hjemmeside  LÆS MERE HER ..LOUISA LORANG ♥ 

 

Tak ♥

 

 

 

♥ Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *