Gæsteblogger – Anne Mette Højbjerg

Lær bloggeren Anne Mette Højbjerg bedre at kende !

Jeg har fået lov at stille nogen spørgsmål hos bloggeren Anne Mette Højbjerg som har bloggen    giz-blog.dk Hun er også en som jeg læser en del . Så her kan du lær hende bedre at kende personen bagved bloggen …En dygtigt blogger og har en rigtigt flot blog som jeg synes du skal tjek ud !

1. Har du nogle favorit produkter ?

Svar – Det er faktisk ret svært at vælge imellem alle de produkter jeg har . Men mine absolutte top produkter er min Siberica Oblepika Håndcreme . Mine Morphe Brushes Eyeshadow paletter . Yves Rocher Couleurs Nature brynpenn . MakeupGeek single eyeshadows og min store samling af løst glitter og krystaller ( sten) .

2 . Har du nogle gode skønheds tips du kan dele med os andre ?

Svar – Jeg siger altid at man skal bare hoppe ud i det og prøve en masse forskelligt af .For selvom det måske virker for nogen . Så virker det ikke for alle . Så hvis det er noget du synes virker spændende så prøv det af . Og øvelse gør mester . Du bliver ikke prof. ved første forsøg .Derudover så er vatpinde et mirakelmiddel . Har din mascara forvildet sig over på dit øjelåg eller huden omkring øjet . Så vent til den er tør og gnub den forsigtigt af med en tør vatpind. På den måde ødelægger du ikke makeup .

3. Hvad er dine favorit farver ?

I mange år har det faktisk kun været græsgrøn og en klar lyseblå , men jo ældre jeg er blevet jo mere er jeg faktisk også blevet glad for orange . Det er ikke en farve jeg bruger i min indretning . Og det gør jeg heller ikke længere med den blå og grønne , men små detaljer med de farver findes der rundt omkring . Det samme gælder når det kommer til makeup . Men der er alle farver mere end velkommen .

4. Hvis du vandt en masse penge , hvor ville du så rejse hen ?

Svar – Først og fremmest ville jeg tage til Irland igen . Det land har altid været mit hjerte nært ( siden barndommen selvom jeg aldrig havde været der . Jeg følte bare en ret kraftig tiltrækning til landet og så mange ting gav bare mening for mig ) . Og kunne jeg selv vælge . Så boede jeg der . Irland er bare mit hjem i hjertet . Derudover ville jeg måske tage til England og besøge Brighton . Måske endda Skotland også . Nej det er ikke nogle eksotiske steder , men tror måske jeg er blevet en smule kedelig med alderen ” he he ”  Dog ville en tur til Grækenland . Spanien eller andre varmere lande da heller ikke være skidt .

5 . Har du nogle favorit opskrifter på mad og kager ?

Svar – Jeg bager ikke rigtigt – Medmindre det er de der færdig-pakker . ” He He ” Det interesserer mig faktisk ikke rigtigt . Det samme gælder mad . Jeg laver de retter jeg selv har opfundet og ellers eksperimenterer jeg meget . Det er sjældent at jeg bruger en opskrift .

6. Har du nogle favorit dyr ? Og har du selv dyr ?

Svar – Jeg har en ret stor svaghed for ræve . Det har jeg haft siden jeg var meget lille . Men den har også fulgt mig siden jeg var barn . Fik en ræv som bamse da jeg var en lille bebs og da jeg var teenager mødte jeg min første ræv irl. i det boligkvarter jeg boede i . Kom så tæt på den at jeg rent faktisk kunne se den .Men den har altså fulgt mig siden jeg var barn og det er stadig mit absolutte favoritdyr .Jeg har selv en kat og han er min egen lille guldklump . Kunne ikke forstille mig et liv uden ham . Så han må gerne leve i mange år endnu . Men han er også voldsomt meget mor- kat – SÅ vi har et ret tæt bånd .

7. Hvilken bog synes du bedst om ?

Svar – Jeg har utroligt svært ved at vælge en bog .Da jeg igennem tiden er blevet rigtigt glad for utroligt mange . Men det er nu også mest de større serier jeg ender med at falde pladask for “Twilight Sagaen ” . Harry Potter  og “The Vampire Diaries , “House of Night , ” Sweep ” og All Souls trilogien .

8. Kan du leve af at blogge ? Eller gøre du det bare for hyggens skyld ?

Svar – Uha . Nu skal jeg passe på med hvad jeg skriver her Hehe . Man kan hurtigt træde folk over tæerne ved at være ærlig . Men jeg vælger nu at gøre det alligevel  . Nej som det er lige nu så kan jeg ikke leve af at blogge . Jeg har ikke den rette alder . Jeg har ikke den rette udseende eller super slank. Jeg har ikke en masse penge at spendere på dyrt designer tøj . møbler . rejser og skønhedsprodukter . Så jeg er ikke oplagt for firmaer og investorer . Så jeg kan få en løn for det at arbejde jeg laver og reklamer jeg har på bloggen så nej ..

Jeg kan ikke leve af det jeg laver på bloggen . Havde det været som dengang jeg var en af de første bloggeres herhjemme i Danmark . Så jo . Så ville min succes dengang have kunnet være en god indtægtskilde . Men som det er i dag .Så nej .Men det skyldes nok også meget at jeg ikke ønsker at fravælge mine personlige ting på bloggen . Jeg ville have lov til at brokke mig .tale rent ud af posen .. Skrive jeg ikke kan lide et produkt hvis jeg reelt ikke synes om det . Jeg ville ikke vælge mig selv og være upersonligt reklamesøjle for at være som alle andre og derved tjene en masse penge . Det siger mig ikke noget og Jeg synes selv det er uinteressant at følge bloggere som virker utroligt upersonligt og utroværdige . Blogger der skamroser produkter og ting bare for få penge for at gøre det . Og derfor ikke kan / må sige andet gode ting om det .

Jeg blogger for min egen skyld og for folk der stadig sætter pris på at besøge en blog hvor man tydeligt mærke og se mig i det jeg skriver og laver . På at en spade kaldes for en spade og hvor man ikke bange for at være åben om livet kan være noget lort engang imellem og ikke nødvendigvis er rosenrødt og pakket ind i vat . Jeg nyder at kunne gøre lige præcis hvad der passer mig og skrive om lige nøjagtigt det der interesser mig .

Jeg siger ikke at alle store bloggere med succes er upersonligt .for der findes også mange der har fået succes fordi der har noget unikt som har givet dem foden indenfor de rigtigt steder og det er super fedt for dem . Mange har måske også haft de helt rigtigt kontakter og det kan jeg da godt være lidt misunderligt på . Men udover dem er der også rigtigt mange der enten er blevet ” Kendte ” fordi de har være på tv eller lignede som så gør at folk kender lidt til dem i forvejen og derfor bliver tiltrukket af dem .

9 . Har du ynglings skuespiller ? og hvorfor er de dine favoritter ?

Svar – For at være ærlig så tror jeg efterhånden jeg er blevet for gammel til det med at  have et crush på en skuespiller eller være helt oppe og køre over dem såå … ved ikke rigtigt om jeg har nogle favoritter .

10. Har du nogen favorit online shops ?

Svar – Det kan du tro jeg har . Jeg shopper en del hos Matas.dk . BeautyBay.com . LookFantastic.dk Zalando.com Asos.com og Eleven.se

11. Har du nogle favorit blomster ?

Svar – Da jeg var yngre elskede jeg roser . Synes stadig de er super smukke men .Tro faktisk orkideen ligger på toppen nu .Har ikke nogen selv lige pt. Da jeg har med at slå levende planter ihjel . Jeg har ingen måde grønne fingre . Jeg er dog også blevet ret glad for den skønne eucalyptus og monstera planten ..

12. Har du mødt andre bloggere ?

Svar – Jeg har faktisk mødt en hel del efterhånden og har også fået nogle ret tætte veninder igennem vores fælles interesse  . Jeg har sammen med et par stykker stået for nogle bloggetræfs et par gange og det har faktisk været overraskende hyggeligt og helt klart noget som jeg vil anbefale andre at deltage i når / hvis det er muligt . Elsker at møde andre bloggeres og håber jeg kommer til at møde mange flere i fremtiden

Jeg  synes i skulle selv gå ind på hendes blog og tjek den ud …Det er meget spændende

♥Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *