Galvanic Spa. Nu kan du se ungdommeligt ud

AgeLOC Galvanic Spa System III

Nu Skins ageLOC Galvanic Spa er et lille, smart og effektivt apparat, som forener banebrydende teknologi med patenterede ingredienser, der sammen skaber et moderne anti-ageing-produkt.

Brug Galvanic Spa sammen med produkter som vores Galvanic Facial Gels med ageLOC og Tru Face Line Corrector Line Corrector, og opnå resultater, der er målrettet kilderne til hudens synlige tegn på aldring.

Fine linjer og rynker fremstår glattere, ansigtsfarven bliver opfrisket til at give et smukkere, mere ungdommeligt udseende.

Hemmeligheden bag den ungdommeligt udseende hud er baseret på Nu Skins innovative videnskab.

Dit apparat bruger en selvjusterende, galvanisk strøm, der ofte anvendes på professionelle spasteder, og som hjælper med at give huden anti-ageing-ingredienser.

Dette apparat til hjemmebrug har flere anvendelsesmuligheder og kan anvendes med tilhørende elektroder og supplerende produkter, der er designet til ansigtet, kroppen og hovedbunden, så du kan nyde en spaoplevelse derhjemme.

Med det krystalklare LED-display og optimerede, ergonomiske greb, er Galvanic Spa et moderne, intuitivt og brugervenligt apparat.

Hemmeligheden bag en strålende og ungdommeligt udseende hud er lige ved hånden – og den har aldrig været mere tilgængelig.

Derfor vil du elske produktet:Brug ageLOC Galvanic Spa og de tilhørende kosmetiske produkter med anti-ageing-fordele derhjemme.Et apparat med flere anvendelsesmuligheder til ansigtet, kroppen og hovedbunden med fire udskiftelige elektroder:ageLOC Face Conductor – den store, konturerede og rillede overflade holder produktet i kontakt med huden og hjælper med at tilføre huden de ageLOC-ingredienser, der findes i vores Galvanic Spa Facial Gels.Focus Area Conductor – et fladt, glat og ovalt hoved, der centraliserer kontaktområdet på huden og giver en bedre kontakt, der fremmer tilførslen af de primære ingredienser i Tru Face Line Corrector til specifikke områder.Body Conductor – elektroden er formet med tre afrundede spændingspunkter, der optimerer produktets dækningsområde, og gør elektroden nem at bruge sammen med ageLOC Body Shaping Gel.Scalp Conductor – den kamlignende elektrode glider nemt igennem håret, mens den opretholder den vigtige kontakt mellem ingredienserne i Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum og din hovedbund. Anvendelse:Anvend ageLOC Galvanic Spa sammen med Galvanic Spa Facial Gels med ageLOC, Tru Face Line Corrector, ageLOC Body Shaping Gel og Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum. Se den komplette brugervejledning til dit apparat for oplysninger om brug af apparatet.Produkter, der kan bruges sammen med ageLOC Galvanic Spa:De kosmetiske produkter, der kan bruges sammen med ageLOC Galvanic Spaen, er udarbejdet til at virke optimalt sammen med apparatet.

Dette er de eneste produkter, der virker med: Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC, Tru Face Line Corrector, ageLOC Body Shaping Gel, Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum.*Produkterne sælges separat. Vigtigste egenskaberOplyst display – det lysende LED-display er moderne, nemt at aflæse og intuitivt.Intuitiv anvendelighed – ikke flere gætterier. Tidsindstilling og polaritet er forprogrammeret til at tilpasse sig efter din valgte behandling.Optimeret ergonomi* – elektrodernes form er designet til at følge ansigtets, hovedbundens og kroppens konturer, så apparatet er i konstant kontakt med huden.Justeres automatisk til huden – tilfører den rette mængde strøm, så der leveres en effektiv påføring.Lydsignaler – bipper hvert tiende sekund og har nye signaler for “behandling afsluttet” og “lav batteristand”.

Du kan se her hvordan den virker SE HER

Her kan du se før & efter billeder .

Sådan kan din mave se ud 🙂

Du kan udfylde denne blanket her så du kan blive fordelskunde få 30 % på ALLE produkter på shoppen ..OPRET DIG HER

Kunne du se dig selv som Forhandler af produkterne for Nuskin..Så skal du udfylde denne ANSØGNINGEN HER

Den har vundet mange priser .Du ville IKKE kun undvære den .

Så nu kan du vinke farvel til din mormor arme …meget mere ..

Kærligst Hilsen

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *