Gratineret kylling med tomat og parmesan

Vi fandt en lækre opskrift inde på tv2 som vi skulle prøve . Hvorfor altid lave de samme ting som man gøre hele tiden . Så hvorfor ikke prøvet noget nyt ..Så vi printe den ud for det lød meget spændende .

SÅDAN GØRE DU

  • kylling – Bank kylling brysterne ud til ca . Dobbelt størrelse med kødbanker eller en lille tung gryde. Krydr med salt & peber
  • Vend derefter brysterne i mel . æg . rasp- Husk være omhyggelig med at de er helt panerede som en winerschnitzel
  • Brysterne fritteres i hed olie eller steges i rigeligt olie med hed pande til de er flotte gyldne og sprøde
  • Tomatsauce – Bland tomat saucen med parmesan . olienolie og der smages til
  • Rucosalat – Rucosalaten marineres med citron . olivenolie . skallottløg og lidt salt
  • Gratinering : Hæld vandet fra mozzarella og pluk den i små stykker og læg den på køkken rulle pres let så overskyende vand presses ud
  • Kom de fritterede kylling bryster på ovnristen med en plade under . Kom 2 skiver parmaskinke på hvert bryst . Kom derefter 2 spsk . tomatsauce på sammen med lidt basilikumsblade . Fordel mozzarella på toppen sammen med rigeligt revet parmesan afslut med en go omgang friskkværnet peber og lidt olivenolie.
  • Kom brysterne under grill i ovnen til osten er smeltet og let gylden husk at holde godt øje . Så de ikke brænder på
  • Serveres med rucolasalat og en skive citron

INGREDIENSER

KYLLING –

  • 4 stk kylling bryst uden skind
  • Mel til panering
  • fint rasp til panering
  • 4 stk sammenpiskede æg
  • 8 stk skiver parmaskinke

TOMATSAUCE

  • 0.5 ds hakket /knust tomater
  • 2 spsk revet parmesan
  • lidt presset hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 friske mozzarella
  • godt med revet parmesan
  • frisk basilikim
  • salt & peber

RUCOSALAT

  • 1 bdt håndfulde vaskede rucosalat
  • 1 stk skalotte løg i skiver
  • citronsaft
  • olivenolie
  • 1 knsp salt

Smagt godt og det mætter . Jeg kan helt klar anbefalede jer lave denne ret hvis i er til kylling . Men vi lave ikke salat til det .

Man kan lave kylling ret på mange måder ..Jeg selv personligt elsker kylling .

Velbekomme

Xoxo Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *