Gratis billeder

Nogen gange kan det være svært og finde lige et passende billede til sin blog eller hjemmeside .Men du kender det sikker godt selv man sidder og leder og leder og leder men alligevel ikke finde det passende billede . Sådan  har jeg det selv personligt ..Så jeg har fundet lidt til jer som i måske evt. kan blive din favorit .Jeg bruger selv Pixabay en del . ♥  Og en del tager jeg også selv billeder af mine egen ..!!  Dem der sidder og skriver indlæg til sin blog de kender reglerne ..hvad man må og ikke må ..!!  Mange der tror der  det kun lige tager 5 minutter men det gøre det ikke ..Vi ville jo gerne have en del læser på vores blog .Så vores design spiller også ind .!! På nogen af disse gratis hjemmesider kan du tilmelde dig til deres nyheds brev så du kan få nogen nye ideer .!! Men du kender sikker godt nogen af disse her hjemmesider i forvejen !

GRATIS HJEMMESIDER TIL DIN BLOG 

  1. PIXABAY
  2. FREEFOTO
  3. UNSPLASH
  4. PEXELS
  5. PICJUMBO
  6. MORGUEFILE
  7. ARCHIVE.ORG
  8. FREEIMAGES
  9. STOCKVAULT
  10. DREAMSTIME

Måske bliver  du inspireret af disse hjemmeside som er gratis . Det var mit bud på gratis billeder . Her kan du finde mere tips til din blog ..

LÆS HER ….UNITATE ♥ Her er masser tips at hente hvis man er som nybegynder eller bare har brug for hjælp og stået i stå så er der lidt her at hente ..Du er aldrig alene .masser af hjælp at hente rundt omkring ..!! LAVENBLOG og UDELUKKENDE De er også på facebook så der kan du også finde dem !!  Jeg selv personligt har ikke blogge i mange år men de sidste 2 år har jeg .!!  Så jeg har selv spurgt om hjælp men husk du er aldrig alene ..!!

HAPPY BLOGGING 

 

♥ Pernille

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *