Grillede koteletter og blomkål

Elsker du også koteletter så hvorfor ikke prøvet noget nyt. Hvorfor altid lave det på den samme måde. De fleste kan lide koteletter.

De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon og blomkålen får en fin intens smag. Når den også bliver grillet fremfor at blive kogt.

Ingredienser

4 tynde koteletter uden fedt kant på

Frisk kværnet peber

8 skiver bacon tyndt skåret

1 Renset blomkål

1 tsk olivenolie

1/2 tsk flagesalt

Flødedressing

1/4 madlavnings fløde Karoline

2 spsk friskpresset citronsaft

1/4 tsk Groft salt

Frisk kværnet Peber

Gremolata

1 dl Hakket bredbladet persille

1 Stort finthakket fed hvidløg

2 tsk Fintrevet citron

1 dl kapers uden lage

1 kg kogte små kartofler

Sådan gør du

Koteletter og blomkål
  • Lad en grill eller grillpande blive godt varm.
  • Drys koteletterne med peber og vikl bacon omkring.
  • Skær det hele blomkål i 4 tykke skiver.
  • Pensl blomkålsskiverne med olie og grill dem sammen med koteletterne først ca. 1 min. på hver side ved kraftig varme og derefter ved jævn varme, ca. 4 min. på hver side (ca. 10 min. i alt).
  • Drys blomkålen med salt ved serveringen.
Flødedressing
  • Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.
Gremolata
  • Bland persille, hvidløg og citronskal.
  • Kom de grillstegte koteletter og blomkål i et fad og drys med kapers. Server med nykogte kartofler, flødedressing og gremolata.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8366 kJ / 2000 kcal

Velbekomme 🤩

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *