Harry potter

thafi8u8w9

J.K Rowling Som er forfatter til Harry Potter som vi kender bedst ..Enten hader man dem eller elsker dem ..Sikke en fantastisk historie som hun  har lavet i alle de 8 bøger som hun har skrevet . Det er helt vildt …Jeg har kun set filmen med Harry Potter og de andre …Jeg har dog ikke læs bøgerne …Så hvis du står og mangler noget at læse i om aften så kan du gå her inde Harry Potter Bøgerne som du kan købe her  Den sidste nye som hedder

Harry og det forbandede barn

Den eventylig forsættelse af den højt elskede Harry Potter serie ..der har taget verden med storm .. Den er i to dele den sidste nye her .Som udkom den 14 okt 2016 så det er en styk tid siden nu efterhånden ..Harr Potter drengen der overlevede er nu en overbebyrdet ansat i ministeriet for magi . Ægtemand og far til 3 børn i skole alderen – Mens Harry kæmper med at lægge fortiden bag sig må hans yngste søn Albus finde en måde at håndtere det på og leve op til sin fars ekstreme berømmelse . Da fortid og nutid smelter ildevarslende sammen må både far og søn indse at mørket nogle gange kommer fra uventede steder ..

 Daniel Radcliffe

Rupert Grint

Emma Watson

Som er hovedpersonerne i hele serien 🙂

Om forfatteren selv som skrevet om bøgerne  Læs mere om selve forfatteren som har skrevet bøgerne Håber du fik lyst til at læse alle bøgerne tænker dem må jeg altså bare eje ..Eller kender en som ønsker sig disse bøger her så kan du gå i det tidligere links i indlægget ..Så det er måske denne her som ligger på dit natbord inden du skal sove …Så er denne her bare lige sagen for dig 🙂 Alle filmen er spændende …Håber du finder tid til at læse disse bøger ..En lille omtale fra Bt som du kan læse om her …..Syv år efter sidste bog .nu skriver Rowling forsættelsen til Harry Potter  Ja det er jo også snart jul måske skal denne bog ligge under dit juletræ i år hvem ved …..

Affiliate  Links

Pernille 💞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *