Her er i velkommen til at like

Ja tænk så er det snart weekend om nogen timer for mange af os ….Spændende på mandag til Jobsamtale hos en vikar bureau  kl 9  og det skal brian også samme sted ..Jeg har slet ikke noget imod vikar bureau …Kender en del som siger nej det gider de ikke nyt sted hele tiden …Jeg har slet ikke noget imod det ..Brian har nu være hjemme være i 1 mdr ..Så første gang arbejde sammen under et firma men bare hver sin branche ..Jeg indenfor rengøring da jeg har uddannelsen ..Og han har uddannelsen indenfor Kloak .område …Når men nok om det …

Jeg ville skrive om mine fan sider inde på facebook Som i er velkommen til at like hvis i har lyst til det …Men aller først ville jeg sige tak til jer som gider følge mig på alle mine sider …♥  Tak til dem som har tilmeldt sig til mit nyheds brev som man kan inden på selve bloggen ..♥

Seventyone.dk

SEVENTYONE.DK ♥  Denne fan side drejer sig om lidt af hvert  Emnet er stort Livsstil ….Men tjek den selv ud og evt. måske like den ..

Forever lifestyle by kit 

FOREVER LIFESTYLE BY KIT ♥  Denne side er om de produkter som jeg sælger fra Forever Living …Fantastiske produkter som jeg selv bruger vildt lækker …Så hvis du står og mangler nogen produkter . Så tøv ikke med at skrive til mig jeg er for hjælpe ..Vi har masser af produkter bla vores populær C9 …Som vores kunder elsker ….Men tjek siden ud og se …♥ Eller har du lyst til at blive FBO  forhandler du kan spare 15 % på  ALLE dine vare som du kan shoppe ved at få dit eget ID NUMMER  ♥

Foreverlifestylbykit tips 

FOREVERLIFESTYLEBYKIT TIPS ♥

Denne fan side drejer sig om blog indlæg om mine produkter om meget som høre til disse produkter ..♥

Disse produkter som jeg sælger vi har kun fået gode anmeldelser om dem …Og det bedste af det hele .De er virkeligt effektiv ..Men selvfølgelig er det fra Person til Person …Det er ikke altid det virker det samme ..Vi er jo forskellige Men jeg synes virkeligt og kan virkeligt anbefale dem ..Så hvis du står og mangler en gave .Så kan vi finde ud af noget .Som måske kan interesse dig …Som tænker ej altså jeg ville på C9 bølgen eller nogen af de andre ..Men tøv ikke at skriv til mig husk at jeg er for at hjælpe dig ♥ Der er også nogen skuespiller som elsker vores fantastiske produkter ♥

SE HER

I kan gå ind på selve min blog som hedder Seventyone og derinde kan i  også  like min fanside hvis det er .. Jeg håber i får en fantastisk god dag fredag …Vi fik rense luften igår aftes kl 23 med lyn og tordne og regn ..  God weekend til jer når i når så langt ..♥

♥ Pernille

2 Comments

 1. 19. maj 2017 / 12:45

  Jeg vil lige sige at jeg altså er vild med dit fine og simple design 🙂

  • Pernille
   Forfatter
   19. maj 2017 / 16:36

   Hej Mia 🙂 Tusind tak for dine fine ord ….Glad for du synes …Men du er velkommen til at like min fanside så kan du ser mere af det ..hvis du har lyst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *