Hjemmelavet Rødkål kan blive din favorit

Lav din egen rødkål . Det er billigere og hurtigt at lave og smager meget bedre . Klassisk varm rådkøl med balsamico eddike .Ribsgele . og lidt allehånde ..

Ingredienser

  • 25 gram smør
  • 4 spsk ribsgele
  • 2 tsk mørk balsamicoeddike
  • 1/4 tsk stødt allehånde
  • 1 tsk groft salt
  • 500 gram fint snittet rødkål

Sådan gøre du

  • Bring smør . gele .eddike . allehånde og salt i kog i en stor gryde
  • Tilsæt rødkålen og kog den ved jævn varme og under låg i ca 15 minutter
  • Tag låget af gryden og kog ved kraftig varme og under omrøring ca 3 minutter eller til vædden er fordampet . Smag rødkålen til

Variation – Rødkål med æbler

Tilsæt 2 rødløg i tynde både . 3 uskrællede coxorange æbler i tern og 1/4 tsk groft salt efter ca 13 minutter kogetid

Til dig som elsker rødkål så er denne her lige noget for dig … LÆS OGSÅ

Rødkål salat

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *