Hjemmelavet Rødkål kan blive din favorit

Lav din egen rødkål . Det er billigere og hurtigt at lave og smager meget bedre . Klassisk varm rådkøl med balsamico eddike .Ribsgele . og lidt allehånde ..

Ingredienser

  • 25 gram smør
  • 4 spsk ribsgele
  • 2 tsk mørk balsamicoeddike
  • 1/4 tsk stødt allehånde
  • 1 tsk groft salt
  • 500 gram fint snittet rødkål

Sådan gøre du

  • Bring smør . gele .eddike . allehånde og salt i kog i en stor gryde
  • Tilsæt rødkålen og kog den ved jævn varme og under låg i ca 15 minutter
  • Tag låget af gryden og kog ved kraftig varme og under omrøring ca 3 minutter eller til vædden er fordampet . Smag rødkålen til

Variation – Rødkål med æbler

Tilsæt 2 rødløg i tynde både . 3 uskrællede coxorange æbler i tern og 1/4 tsk groft salt efter ca 13 minutter kogetid

Til dig som elsker rødkål så er denne her lige noget for dig … LÆS OGSÅ

Rødkål salat

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *