Husk vi skal passe på os selv indvendigt

Fedtsyrebalance 

Min skole kammerat hun holder vil holde en FANTASTISK fordrag om fedt syre balance . Det handler om vi skal blive klogere på hvad kroppe har brug for evt behøver eller mangler ..Kom hør denne fantastisk fortæller Mie . Sted Jernbanegade 75 A 4990 Haslev Du kan tilmelde dig her på denne her

Fantastisk der er denne mulighed https://www.facebook.com/events/341068313164052/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1549740183624878  

Fordraget kommer til at handle om ..Bla andet ved vi at vi skal spise sundt mange gange om ugen og i sær fisk som er 2 gange om ugen vi skal passe på vores immuneforsvar som er mega vigtigt .Det skyldes meget at det kommer fra vores mad som vi spiser i dag og drikker . Man kan finde ud af det ved og få en test resultatet kan man få over online 2 uger senere ca . Det er da værd at prøvet vi får styr på vores fedt syre balance .

Man skal også passe på med at IKKE få for meget af det nu om dage . Fiske olie har mange vigtigt funktioner

HVAD ER FISKEOLIE

Fiskeolie er såkaldte omega 3 fedtsyre der er livsnødvendigt .fedtstoffer . og Omega 6 findes typiske i vores planteolier tænker du over hvad du spiser ????????? !!

Hvis du er interesse i at vide mere så tryk på denne links som jeg lagde ud tidligere i indlægget …

De har en MEGA stor betydning for os inflamationen er en utroligt vigtigt del af vores helbred Den er jo vores immunforsvar Husk det er KUN DIG SELV .som kan mærke det ..

Kort fortalt handler fedtsyrebalance om balancen mellem to essentielle fedtsyre – Omega 3 og Omega 6.De fleste danskere ved godt, at vi skal spise fisk mindst 2 gange om ugen. Vi er flasket op med det siden vi var børn, så det er de færreste der betvivler det. Der er bare ikke mange som ved hvad ratioen mellem omega 3 og 6 har af betydning for vores sundhed og trivsel.Fedtsyrebalancen handler i grove træk om inflamation og antiinflamation. Omega 6 tænder for kroppens inflamation og omega 3 slukker for den. De fleste mennesker ved, at inflamation er dårligt og antiinflamation er godt. Men så simpelt hænger det ikke helt sammen.Inflamation er ligesom stress, super smart og gavnligt i mindre doser, men kan være skadeligt, hvis det forbliver på højt niveau. Det er her antiinflamation kommer ind.Inflamation er nødvendigt for os, hvis vi f.eks. får en rift, så aktiverer inflamationen helingsprocessen ved at huden bliver rød, varm og lettere hævet. Eller hvis vi får influenza, så bekæmper inflamationen virussen med eks. feber. Inflamationen er en utrolig vigtig del af vores helbred. Den er jo vores immunforsvar.Ligeså vigtig den er, ligeså vigtigt er det at kunne slukke for den, når der ikke længere er behov for den. Konsekvenserne ved varig forhøjet inflamation er eks. smerter i led og muskler, kroniske smerter og er linket til flere kroniske livsstilssygdomme, eks. Diabetes 2. Det er her antiinflamationen kommer ind, fordi den fungerer som en brandslukker.Den typiske dansker som spiser en standard kost vil oftest have en fedtsyrebalance på 20:1. Altså der er 20 styks Omega 6 fedtsyre for hver enkelt Omega 3 fedtsyre i kroppen.Det skyldes at en meget stor del af vores mad i dag er forarbejdet og præfabrikeret med bl.a. billige olier, såsom raps-, solsikke og vindruekerneolie, som tipper vægten til et overdrevent indtag af omega 6. WHO anbefaler at ratioen imellem disse to ligger på 3:1 for at kroppen. Ved denne ratio vil kroppen være bedst gearet til at tænde og slukke for inflamationen efter behov.Din fedtsyrebalance kan måles helt simpelt ved en finger-prik-test, som så sendes ind til et laboratorie, der analysere prøven. Resultet får du online i løbet af ca. 14 dage.Hvis du er interesseret i at vide mere om dette, om hvordan din fedtsyrebalance ser ud i dag og hvordan du bedst muligt opnår en 3:1 ratio, så du kan øge din sundhed, trivsel og livskvalitet, så kontakt Mie Andersen på MA Coaching på Facebook eller send en mail til jegmie@gmail.comJeg arrangere løbende oplæg om dette helt gratis og uforpligtende i Køge og Haslev, men jeg har også mulighed for at komme hjem til dig og fortælle mere, hvis det passer dig bedre (dog kun på sjælland og lolland).

Kom frisk hør denne FANTASTISK fordrag .

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *