Husker du få nok salt i denne varme

Husk det er ikke kun de ældre som skal have salt. Men også dig selv.. Selv jeg personligt kunne mærke det. Det skyldes at du er mere sårbare overfor forskydning i væske og salt balance. Så det er så vigtigt vi og de ældre får salt i denne varme.

Så spis og drik igennem varmen. Det kommer nok ikke så store overraskelse for dig vi raske mennesker skal drikke 2.5 liter væske og ældre 1.5 liter. Så drik andet end lige kun vand.

Så gå på opdagelse på nette finde dig lækkert opskrifter på både med is og salt som sommerhit her igennem denne varme

Hvis du har svært ved og kun drikke vand så kan du komme nogen frugter i.

Husk sæt en kande vand i dit køleskab så kan du holde øje med hvor meget du drikker man taber vand og salt når man sveder. Husk du kan evt og drikke juice der er også salt i. Samt spise chips.

Det holder dig frisk at drikke vand og hjælper dig med at koncentrere dig om de forhåndenværende opgaver. Smartphone- eller computer-apps, såsom Eden Body Guard , minder dig om at drikke vand og hjælper med at holde øje med, hvor meget vand du drikker. Det er så smart man kan download en app som man kan holde øje løbet af dagen

Her har du 5 opskrifter på hvordan dit vand bliver mere interessant at drikke

1. Vand med mynte, lime og appelsin

Sådan gør du: Skær lime og appelsin i tynde skiver, og put skiverne i en flaske sammen med en stængel mynte, og hæld vand over.

2. Vand med rød grapefrugt og lime

Sådan gør du: Skær en smule lime og cirka en kvart grape i skiver, og kom det i en flaske, og hæld vand over.

3. Vand med jordbær, appelsin, mynte og lime

Sådan gør du: Rens og snit jordbær, snit appelsin og lime i tynde skiver, og put i flasken sammen med en stængel mynte og vand.

4. Agurkevand

Sådan gør du: Tag en tredjedel af en agurk, og skær den i strimler på et juliennejern (har du ikke sådan et, kan du bruge en kartoffelskræller), og kom strimlerne i flasken sammen med noget vand.

5. Citrongræsvand

Sådan gør du: Skær citrongræsset til, og lav et snit i det på langs, og kvas snittet mod et spækbræt, så næringsstofferne kommer ud. Kom citrongræsset i flasken, og hæld vand over.

Når du drikker det vand, du har brug for, fungerer din krop bedre. Du har mere overskud, din hud bliver pænere, ligesom din tarmflora og din fordøjelse også påvirkes i positiv retning. Får du derimod ikke drukket nok, kan det føre til blandt andet hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *