Hvordan bestiller jeg

IT WORKS MEDLEMSFORDELE

IT WORKS MEDLEMSFORDELE

Bliv Loyal Kunde hos It Works! og få en masse seje It Works medlemsfordele! Besøg webshoppen WEBSHOPPEN for at tilmelde dig.

1. Få 40 % rabat på alle produkter i de første 3 måneder, som Loyal kunde!

2. Del mere, shop mere; når du deler din helt egen loyal kunde landing page link på enten Twitter eller Pinterest får du 10 fordelspoint, som du kan købe wraps for.

3. Hvis en af dine venner bliver en loyal kunde via din loyal kunde landing page link, så får du enten en pakke gratis wraps eller 35 fordelspoint.

4. Du optjener fordelspoint på alle dine egne køb, som svarer til 10 % af din ordre. Så hvis din ordre er på 100 USD, så optjener du 10 fordelspoint.

5. Efter 6 måneder som Loyal Kunde med en fast autoshipment får du 50 ekstra fordelspoint.

6. Efter 12 måneder som Loyal Kunde med en fast autoshipment får du 150 ekstra fordelspoint

Få success som It Works Forhandler

Det er nemt at komme i gang med at blive forhandler/distributør. Du skal bare følge de nedenstående steps, så er du klar til at give den gas!

Step nr 1: sign op som forhandler, køb dit starter kit, og tilmeld dig Autoshipment. Din månedlige Autoshipment er vigtig, da det er den der holder dig aktiv i forretningen, udover de kunder du får i din Butik, eller forhandlere på dit Team. Har du ikke fået tilmeldt Autoshipment,  så hjælper vi dig med at sætte den korrekt op.

Step 2. Overvej hvem du skal invitere til dit første Wrap Event. Lav en liste med navne over dit netværk, og som du tror, kan have en interesse i at prøve dine wraps, eller høre om forretningsmuligheden med It Works. Sørg for at planlæg dit første wrap event indenfor dine første 10 dage efter tilmelding – og fortæl os om det, så hjælper vi dig med at dele dit event ud i vores netværk og vi kommer også gerne og afholder dit første event, hvis du føler dig usikker på produkterne.

Step 3. Du skal have 4 loyale kunder signet op indenfor dine først 30 dage, for at sætte godt skub i din forretning, dette sker typisk igennem wrap events, men helt klart også ved at Du anbefaler produkterne til andre ved at fortælle om dine egne og andres oplevelser med produkterne. Og husk, jo flere du anbefaler det til, jo større mulighed for kunder. Tænk ikke over om Du får et Ja elle Nej. Bare anbefal ud fra egen begejstring for produkterne. Bare rolig – vi skal nok hjælpe dig med at få loyale kunder.

Step 4. Når du har nået målet med 4 kunder, skal du have fokus på at få 2 nye forhandlere til dit eget Team. Dit mål for anden måned som forhandler, er at tegne 2 forhandlere op, og du vil derved opnå en bonus på 2700 kr, samt en fast månedlig indkomst på ca. 2500kr.

That’s it – så er du i fuld gang med at være forhandler af It Works!

Du lære en masse nye at kende :-)  Husk disse produkter kan du IKKE købe i butikkerne . Disse produkter er uden parabene  Så hvorfor ikke gå igang ALLEREDE i dag .  Læs her hvad kunderne siger om vores FANTASTISK PRODUKTER   LÆS HER HVAD KUNDERNE DE SIGER ♥  Jeg selv personligt var skeptisk over disse produkter .Men jeg er SLET IKKE i tvivl mere ..Nu bruger jeg selv personligt kun disse produkter ♥ 

Knus Pernille ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *