Hygge med lækre kager

cupcakes-690040_960_720

Jeg fik denne opskrift af min mor .Og jeg ved ikke hvor hun har den fra ..Men den er så nemt og hurtigt at lavet …Også hvis man får uventede  gæster på besøg som man ikke lige have regnet  med så er disse her nemt og hurtigt …Og det er sæson for at bage nu noget mere end om sommer ..Jeg synes selv som personligt den er lækre at spise …Håber du får lyst til bruge denne opskrift ….

Makronkager.

3 æg

300 gram melis

125 gram smeltet margarine

125 gram mel

2 tsk mandelessens

ca 50 gram chokolade ( hakket )

125 gram knuste makroner

Opskriften

æg og melis piskes sammen

Og det hele blandes og kommes i små forme og bages ved 200 grader ca 15 min .

4_880

Så hvis du en dag og ikke ved hvad lige du skal bage så er denne her bare lige sagen og de fleste kan som regel sådan nogen kager ..

Velbekomme

XOXO

Pernille Kit Larsen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *