Inspiration til frokost – Seventyone.dk

original-61863-38-porretaerte-med-bacon-612

Her er lidt lækker til noget frokost ..Hvis man ikke lige ved hvad man skal have at spise.. Og i stedet for det er rugbrød . Det er ikke altid lige spændende at spise rugbrød ..Men det er godt for maven …Men det er også kedeligt og spise rugbrød altid ….Så har jeg lidt som man evt. kan lave til frokost .En super lækker opskrift på en tærte og man kan komme alt muligt i …Men den mest berømte er nok den med porre .. Lune kolde lette . Sunde eller nemme frokost . Frokosten kan nydes i mange sammenhænge ….En klassisk porretærte der kan serveres med en god råkost kan man ikke gå galt i byen …Prøv denne lækre tærte  og glæd dig til et lækre måltid 🙂

Ingredienser til porretærte !

150 gram hvedemel

1/2 tsk salt

50 gram koldt smør

3 spsk vand

1 spsk smør

200 gram bacon  i tern

1 bdt porre i skiver

2 spsk hakket oregano

1 tsk groft salt

1 knsp peber

1 æg

1 dl mælk

50 gram revet ost

Tilbehør til porretærte  kan være råkost .

Fremgangsmåde.

Bland mel og salt og smuldre smørret heri. Saml dejen til din porretærte med vandet og rul den ud .Beklæd en 22 cm tærteform med dejen til din porretærte og forbag den i ovnen 200 grader i 12 min . Svits bacon tern i smørret og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle . Sauter porrerne på pande . uden de tager farve tilsæt oregano og krydr med salt og peber .Fordel porrer og bacon i tærtebunden pisk æggene med mælk og hæld det over fyldet …Drys osten over din porretærte og bag den i oven ved 200 grader i 30 minutter …Server din med en god råkost …:-)

 

Vildt lækker med sådan en porretærte …Og man kan evt. frys den ned hvis man ikke kan spise mere af den 🙂 Og det er så dejligt man kan komme alt muligt oven på den tærte ….Dejen er jo den samme som man bruger til de andre tærter ….Man kan evt. lave dobbelt portion dej 🙂

Man kan tage rester med på job af begge dele Råkosten og Tærten .:-)

Takker fordi i gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen:-)

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *