InstaGlow

Sunright Insta Glow

Sunright Insta Glow – En lækker gylden kulør.

 The beauty awards – WINNER 2018  Se mere

Kunne du tænke dig en smuk, gylden glød hele året rundt?

Med Sunright Insta Glow kan du give din hud et solbrunt look – uanset årstiden. Denne selvbruner hjælper dig med at opnå et lækkert solbrunt look uden overdreven soleksponering, som kan føre til tidlige tegn på aldring i huden. Og som om det ikk er er nok, så har gelen også fugtgivende egenskaber.

Sunright Insta Glow er designet til både ansigt og krop og bygges gradvist op til en naturligt udseende solbrun kulør. Du kan allerede se resultatet inden for 15 minutter* efter anvendelse. Sunright Insta Glow har en diskret duft og optages let for et jævnt resultat. Gelen tørrer hurtigt, så du kan blive klar til at vise din nye, strålende kulør frem.

*Klinisk evaluering af Sunright Insta Glows effekt på 25 kvindelige testpersoner, der påførte produktet på ansigt og arme, hvorefter de udfyldte et spørgeskema henholdsvis lige efter og 15 minutter efter påføring.

Du kan købe den her… Webshop..

Her kan du signet dig ind som forhandler og som kunde

Du skal bare blot klikke her 🤩

Kærlig hilsen

Pernille🤩.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *