Interview med Sidsel Schomacker

Så fik jeg lov til at interview en fantastisk kvinde som er kvinde bag bloggen som hedder HENKOGT HVERDAG  ♥ Så her kan du blive klog på denne skønne kvinde . Som er med til at give nogen gode råd og tips og en lækker opskrift .Jeg selv personligt  synes hendes blog er spændende og med sjove tegninger som hun selv har lavet ..Her kan du selv gå ind og tjekke hendes fine blog med mange af hendes sjove tegninger .♥

Jeg er taknemlig for at få lov til lave dette interview …Rigtigt god fornøjelse ♥


HVOR MANGE ÅR HAR DU SKREVET BLOG? ARBEJDER DU OGSÅ VED SIDEN AF ELLER KAN DU LEVET AF DET SOM DU SIDDER OG LAVER .OG HVIS DU ARBEJDER SELVSTÆNDIGT HVORDAN STARTEDE DU OP ??

jeg har skrevet og tegnet på henkogt hverdag i snart 4 år . Blogget har jeg 7-8 år . Jeg har i kortere perioder kunne leve af at tegne for folk og lave hjemmesider . Bloggen har jeg aldrig haft nogen egentlig indtægt på men den har skabt netværk som jeg har fået mange opgaver af . Så nej jeg kan endnu ikke leve af det og har arbejdet som lærer eller multimediedesigner ved siden af .

HVOR FIK DU IDEEN FRA MED AT TEGNE OG HVORFOR ??

Jeg har altid tegnet og altid tegnet som historier . Dog kun på papir . Da jeg gik på multimedieuddannelsen fik jeg et tegnebræt og for at lære at bruge det . Begyndte jeg at tegne historie på min daværende blog .( Den historie blev senere til min E-Bog kaffe og kærlighed ) Jeg fik rigtigt god respons og ideen til en tegneblog blev sået .

HVAD PROGRAMMER BRUGER DU TIL AT SIDDE OG TEGNE DE FINE FLOTTE TEGNINGER ?

Jeg tegner i Photoshop og har før tegnet i programmet Gimp som er en gratis udgave af Photoshop

HVAD ER DINE FAVORITHOBBYER FORUDEN AT SKRIVE INDLÆG TIL DINE BLOG ?

Min Have !

Vi har fornyligt køb et hus med en stor have som jeg elsker at grave i . Jeg har profilen @vildhaven på Instagram som handler om denne passion

HVAD ER DINE BEDSTE RÅD TIL EN BLOG ?

Kend din målgruppe og vær unik og skriv om noget du brænder for og kan skrive en masse om . Inden jeg lavede Henkogt hverdag lavede jeg del forarbejde og overvejede forskellige vinkler til tegnebloggen . Det var tid rigtigt godt givet ud tror jeg .

HVAD FOR EN BOG LIGGER PÅ DIN NATBORD FORTIDEN ? OG HVAD FOR EN ER DIN FAVORIT ?

Den stille pige af Peter Høøg . Efter mange års stilstand pga små børn . Læser jeg igen meget .Jeg elsker bøger der tvister virkeligheden en smule . Min absolut favoritforfatter er Svend Åge Madsen og i sær bogen sæt verden er til .

HVIS DU NU SKULLE GIVE TIPS INDENFOR SKØNHEDSPRODUKTER ..HVAD VILLE DU ANBEFALE ?

Ha ha ……. det er nok lidt uden for min boldgade ..Men jeg er jo sådan en hippie en .der kun bruger produkter uden kemi . Jeg er glad for Derma og Nilens jord.

HVAD ER DIN FAVORIT AF LUNT RET OG YNGLINGSKAGE ?

En af mine favoritter er broccolilasagne som min far har lært mig .Den er ret simpel og børnevenlig og kan laves med eller uden kød  Med kød ser opskriften sådan ud

Broccolilasagne 

Det skal du bruge

ca 400 gram kød .

1-2 broccolihoveder

2-3 gulerødder

ostesovs ( Jeg plejer at købe money sovs men det smager meget bedre hvis man selv laver det )

Ost til toppen

Lasagneplader .

Sådan gøre du

Skær broccolien i mindre stykker og kog den ca 10 min. Til den er som en kogt kartoffel  at sikke i .

Skræl og riv gulerødderne groft

Skær den kogte broccoli i mundrette bidder

Put det hele i en gryde ( gerne kødet først ) og lad det stege / koge med soya .salt og pepper . Læg lasagne sammen som du plejer .og drys lidt pepper på toppen spis den med soya på .

Mht. kage elsker jeg dem alle . Men vil til hver en tid fortrække en rigtigt svampe chokoladekage .

HVAD FOR ER DINE FAVORIT ONLINE  SHOPBUTIKKER PÅ NETTET ? 

Tøjbutikker som H&M og Emp-shop – Jeg absolut hader at shoppe i butikker . så jeg køber stort set alt mit og børnenes tøj på nettet .

HVAD ER DIN STORSTE DRØM HER I VERDEN ?

Et stort spørgsmål ……Min største personlige drøm lige nu er at finde et job eller en vej her i livet som rummer alt det jeg drømmer om ..Men min største drøm er vi mennesker begynder at tage lidt mere vare på jorden og på hinanden . og hvis jeg får det lille ønske opfyldt så lever  jeg gerne med et stresset folkeskolejob resten af livet  .

HVAD SIGER DIN KÆRESTE OG FAMILIE OG VENINDER TIL DET DU SIDDER OG LAVER IDAG ?

De synes det er fedt fordi det gør mig glad .

HVIS DU SKULLE UD OG REJSE HVOR VILLE DU SÅ HEN ??

Til Island eller til Skotland . Jeg elsker steder hvor naturen er lidt vildt og anderledes end herhjemme


 

Her er nogen af hendes fine tegning som hun selv har tegne ..♥

 

Disse fine tegning kan du ser mere inde på hendes blog som hedder Henkogt Hverdag

Takker for du gad og læse med her 🙂  Tak til Sidsel kvinden bag ved Bloggen ♥

 

♥ Pernille

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *