Jeg elsker Sneakers

stock-photo-white-sneakers-on-girl-legs-on-the-graffiti-background-338002025

Som alle ved sikker så elsker jeg bare sneakers ….Det er så dejligt behageligt at have på ..jeg er ikke høj hæle sko  men jeg kan godt gøre det ind imellem .Der findes utalige mange forskellige også med hensyn til farverne . og idag kan man nu også bruge til pænt  . Det kunne man ikke rigtigt før i tiden . Skal du have dig et par sneakers så har jeg måske evt .fundet lidt til jer

  • Hvilke par er mon din favorit ?
  • Hvad for et mærke og farve ?
  • Hvor køber i dem henne hvis det er ?

Jeg har fundet nogen lækker sorte sneakers ..der findes virkeligt mange nu om dag hold da op ..Nike er nok det meste kendte og populær mærke for sneakers . Der er mange seje ..Man kan også købe dem med lidt hæl på . Sommeren er over os og der er store muligheder for at spare penge på tøj og sneakers  ..

Black Sneakers

 


Real leather shoes
9.390 DKK – 1stdibs.com

Wize Ope chunky sneaker
1.370 DKK – asos.com

MICHAEL Michael Kors lacing sneaker
840 DKK – lordandtaylor.com

Y R U black white sneaker
740 DKK – dollskill.com

Adidas real leather shoes
540 DKK – urbanoutfitters.com

Platform canvas shoes
455 DKK – yesstyle.com

Boemos slip on trainers
605 DKK – yoox.com

Skechers black and white sneaker
425 DKK – shoebuy.com

Puma round toe sneaker
270 DKK – nordstromrack.com
Så her er lidt at vælge imellem ud af mange fede snearkers . Og man kan ikke få nok af Sneakers   Jeg kan ikke i hvert fald …nu når man går meget med sådan nogen sko til dagligt …Og jeg har også nogen som jeg bruger til pænt brug …De skal jo helst ikke være ødelagt …..Du kender det sikker hvad for nogen skal man vælge ..Håber i finder nogen lækker til jeres behov for sneakers 🙂 
XOXO
Pernille Kit Larsen
Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *