Jeg ville forkælet jer med en rabat hos Bomo

 

Jeg ville gerne forkælet mine læser med denne rabat kode !

 

 

Jeg blev  kontakte af denne firma som hedder Bomo.dk de har alt muligt indenfor tilbehør til mobil og ipad ..Så hvis du går mangler noget til din mobil eller hvad du har der hjemme . Så er det da lige her du skal gå ind så ville jeg da lige forkælet jer med en rabat kode . Og det er og så snart jul .  Og man skal snart  igang med købe julegaver eller en som har fødselsdag ! Så hvis du ikke lige ved hvad du skal have Så husk jeg tilbyder dig en rabat kode herinde ..! .


Rabat kode …..Som jeg ville tilbyde en rabat kode . Den hedder SEVENTYONE .og jeg ville give jer 13 % som du kan bruge den hos BOMO . Du kan finde rigtigt mange fede ting ! Husk rabatten fratrækkes i kassen ved at min rabat kode SEVENTYONE !!


Du kan købe lige fra Powerbank …til Macbook .. Jeg synes du skal tjek denne hjemmeside ..Deres hjemmeside er meget nemt bruger venligt . Alle os dansker vi kan slet ikke undvær vores mobiler idag .Og hvis du lige pludseligt skulle løbet tørt for strøm så er der også mange forskellige slags powerbank .

Og der er mange af mine ynglings ting herinde …Og hvis i ikke kender siden . Mange fede produkter ♥

 

♥ Pernille

 

Dette samarbejde er lavet i samarbejde med Bomo.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *