Jeg har lavet en interview med Tamara Norvillo hvordan hun starte fra bunden

Jeg har lavet et interview med bloggeren Tamara Norvillo . Hvordan hun starte fra bunden . Først fik hun sig et ID fra firmaet Forever Living og nu er hun selv starte på fuld tid ..?

Hvor længe har du været hos Forever Living ? 

Jeg fik mit ID i juli 2015 og anede ikke hvad jeg skulle stille op . Men produkterne var så lækre .Så jeg måtte bare kunne dem selv med rabat . I januar 2016 gik jeg så all in og sætte mig et mål om at blive selvstændig efter barsel 2017

Hvad fik det dig til at starte op i det firma ? 

Min rejse med C9 . Den gav mig et så stort los i rumpetten at jeg bare måtte blive ved med at drikke aloe vera og leve den livsstil som jeg havde startet

Hvad for nogen ting har du måtte opgive for at være med ?

Intet! Har kun fået mere glæde ,lykke og mange skønne venskaber efter jeg tog muligheden om Network Marketing med Forever Living til mig .

Har du det godt med som du laver Idag ?

Jeg har det fænomenalt ville jeg  ikke bytte set ud med noget   . bestemmer selv hvornår jeg ville arbejde .knokler for mig selv .Coacher og hjælper andre til at opnå gode resultater og få et sundere livsstil ..Whats NOT to like ..

 

Hvornår starte du med at blogge ? 

Juni 2014 efter min barsel med Loie min store søn .Jeg måtte skifte mit fitness job ud med et kontor . Det gjort at jeg have en del på hjertet  mht sundhed Deraf udsprang bloggen Mommylove som blev til Sundogfitmor.dk som så nu er en hjemmeside med navnet Norvillo .dk ( Mit efternavn og brand )

Hvad siger din familie til det som du laver Idag ?

De synes at jeg er sej at kunne opnå det jeg har . Det beundre de .De syntes samtidigt jeg er meget målrettet og dygtigt til det jeg laver .

Hvad har du lavet før du begyndte at blogge ? 

Jeg bar på barsel .

 

 

Har du været hos andre med sådan noget ? 

Nej .

Har du fået mere frihed til dig selv ? 

Jeg har fået rigtigt meget frihed . Det at jeg gennem blog .Forever samt coaching . Kan planlægge min arbejdsdag udfra behovet . Det er skisme luksus .

Har du på nogen tidspunkt været stresse med at lave de ting ?

Åh yes . Både at blogge og at arbejde med at nå mine mål har måtte sande at alt det .som jeg gerne vil nå og helst på samme tid og lige nu det skal nok komme men med tiden som mor til  2 skal alt gå op .Men det jo netop derfor jeg har valgt at arbejde sådan her .

Hvad siger dine veninder til det ?

De bakker mig op – Flere kunder ved mig eller har kastet sig ud i Forever Lifestyle da de har set det man kan opnå med flid og korrekt fokus .

 

Jeg siger mange gange tak til Tamara Norvillo..Så hvis i får lyst til at få sig sådan et liv som hende så kan du evt. Kontakte hende inde på hendes hjemmeside som hedder .Norvillo.dk  ….

 

❤️Pernille 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *