Jordbær er min ynglings smoothie

 

Jordbær smoothie er min ynglings

Her i pinsen var vi oppe hos mine forældre i Nordsjælland . Så var jeg jo så heldig få min gave altså fødselsdags gave da jeg snart har fødselsdag den 10 juni .og det er jo snart . Så fik jeg den her i pinsen søndag morgen mens vi spis morgenmad . Skønt nu kan jeg selv lave min egen smoothie lige så tit jeg ville ♥ Så jeg fik lige handle ind til det i dag og lave denne skønne drinks mums og i sær om sommeren . Så hvis du også selv er vild med lave smoothie .. Så kan du evt. ønske dig en maskine blender den fylder ikke så meget . Og det er så smart der høre nogen ting med bla en flaske med låg på. som man kan have med .♥ Plus jeg fik en bog med hvor der er forskellige opskrifter i .lækker lækker .♥

Opskriften  på jordbær smoothies

  • 100 gram frossen jordbær
  • 4 isterninger
  • 3 1/2 spsk flormelis
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 dl arla A38 naturel
  • 1 1/2 mælk

Sådan gøre du

Kom jordbær og de øvrige ingredienser i et blenderglas . Blend ved hurtigste hastighed i ca 45 sek. eller til isen er knust . Smag smoothien til og fordel det i 2 høje glas .

Du kan server disse lækker drinks såsom smoothie til dine gæster .vildt lækker . Vildt lækker have sin egen smoothies maskine skønt ♥

Du kan se flere andre opskrifter LÆS HER

LÆS HER ♥         &   LÆS HER  & LÆS HER

 

DU kan følge mig inde på min profil på instagram @pernillekit og her er MIN FANSIDE

 

♥Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *