Jordbær er min ynglings smoothie

 

Jordbær smoothie er min ynglings

Her i pinsen var vi oppe hos mine forældre i Nordsjælland . Så var jeg jo så heldig få min gave altså fødselsdags gave da jeg snart har fødselsdag den 10 juni .og det er jo snart . Så fik jeg den her i pinsen søndag morgen mens vi spis morgenmad . Skønt nu kan jeg selv lave min egen smoothie lige så tit jeg ville ♥ Så jeg fik lige handle ind til det i dag og lave denne skønne drinks mums og i sær om sommeren . Så hvis du også selv er vild med lave smoothie .. Så kan du evt. ønske dig en maskine blender den fylder ikke så meget . Og det er så smart der høre nogen ting med bla en flaske med låg på. som man kan have med .♥ Plus jeg fik en bog med hvor der er forskellige opskrifter i .lækker lækker .♥

Opskriften  på jordbær smoothies

  • 100 gram frossen jordbær
  • 4 isterninger
  • 3 1/2 spsk flormelis
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 dl arla A38 naturel
  • 1 1/2 mælk

Sådan gøre du

Kom jordbær og de øvrige ingredienser i et blenderglas . Blend ved hurtigste hastighed i ca 45 sek. eller til isen er knust . Smag smoothien til og fordel det i 2 høje glas .

Du kan server disse lækker drinks såsom smoothie til dine gæster .vildt lækker . Vildt lækker have sin egen smoothies maskine skønt ♥

Du kan se flere andre opskrifter LÆS HER

LÆS HER ♥         &   LÆS HER  & LÆS HER

 

DU kan følge mig inde på min profil på instagram @pernillekit og her er MIN FANSIDE

 

♥Pernille

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *