Julegaver ideer

 

Sikker mange fortiden der bliver spurgt om ” Hvad ønsker du dig til jul ”

Nogen gange har svært ved finde på noget som passer med hensyn til prisen .Men nogen gange kan jeg også finde noget lækker noget til en hvis pris klasse ..Hvad med dig …?????

Jeg har fundet nogen hjemmesider som du evt. kan bruge hvis du står og mangler nogen gaver endnu ….

Vi gøre sådan i vores familie .Spiller raffler om gaver et hyggeligt spil som kan tage lidt længere tid selvom man har minut ur på .

Hvis du står og mangler en god bog så kan jeg klar anbefale jer denne hjemmeside

EN FANTASTISK BOG


En FANTASTISK  hjemmeside ..Skønheds produkter som du IKKE kan købe i butikkerne overhovedet ..De er IKKE teste på dyr . Vi har vundet en priser efterhånden. Du kan bruge mit kunde nummer som du kan finde inde på hjemmeside . Håber du finder nogen lækker Husk og forkælet dig selv .

SKØNHEDS PRODUKTER TIL MÆND & KVINDER

Her kan du gå ind på hjemmeside links …Du kan evt. bruge dem som advents gave … Du kan evt. finde din favorit produkt her …

Ja tiden den går hurtigt lige om lidt så er det jule aften ….Og der er masser spændende hjemmesider på nette som du finde.

 

Knus Pernille ♥

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *