Kaffegrums kan bruges til mange ting

Kaffegrums kan bruges til mange ting efterhånden. Så det er ingen grund til at smide det væk. Det kan blandet andet bruges til dine planter. Mange regner kaffegrums for affald.

Sådan laver du din egen ansigtet maske

  1. Bland lige dele (afkøle) kaffegrums og. Honning
  2. Smør den klistrede masse i ansigtet og lade det sidde i 10 minutter
  3. Sid behagelig og slap af imens med lukkede øjne
  4. Skyl af med lunken vand og dup huden tør

Det giver ansigtet glød på 10 minutter. Kaffe virker virker opstrammende og vil tilføje af glød ny glød. Og det dufter rigtig godt. Og vi dansker er mega vilde med at drikke kaffe.

Lave din egen dufte kugler

Det eneste du skal bruge er lidt kaffegrums og et par strømpebukser eller en sok læg grumset i strømpen og bind en god knude..

Slip af med dræbesnegle

Hvis dine planter også lider under en invastion af dræbe snegle om sommeren kan du sprede lidt kaffegrums i haven sneglene kan ikke lide syren i grumset og holder sig på sikker afstand.

Fjern genstridige pletter

Hvis du har en gensidig pletter i potter og pander kan du prøve at gnubbe med klude og lidt kaffe grums indgå dog at gøre det på teflon og lignende materialer

Undgå hvidløgslugt på hænderne

Du ved nok at hænderne kan lugte en del af hvidløg. Så skyl dem af men i skal lige gnide kaffegrums i hænderne først

Undgå mørke render under øjnene

Mørke render og poser under øjnene ser ik pænt ud gnid lidt kaffe grums under øjnene

Jep det kan gavne for mange ting kaffegrums..

Kaffegrums som håndrens

Du kan have kaffegrums til at. Stå i en beholder ved vasken det hjælper nemlig at vaske dine hænder beskidte og gnider det godt ind. Har dine hænder det med blive tørre så tilsættes du kaffegrums lidt olie godt plejende mod dine hænder.

Knus

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *