Kagen med, flyvende indre som du vil elske

Elsker du kager så er denne her lige noget for dig 💙 mums den er lækre.

Imponeret med en blødende hjerte du bliver overrasket over hvor godt den smager.

Denne opskrift er beregnet til 6 personer.

Flyvende indre

. Mælkechokolade 150 g

. Madlavningsfløde 1 dl

. Fint revet citron skal 1 spsk

Chokoladedej

. Mørk chokolade 150 g

. Smør 75

Æggehvider 3 stk

. Flormelis 4 spsk

. Finthakket hasselnødder kerner 50 g

. Hvedemel 5 spsk

. Æggeblommer 4 spsk

Sådan gøre du

Flyvende indre

Del mælke chokoladen i mindre stykker og kom dem i en mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med fløden. Bring blandingen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i Ca 2 min. Tilsæt citron skal og stil fyldet tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Chokoladedej

Del den mørke chokolade i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med smørret. Lad det smeltet ved jævn varme. Pisk æggehvider og flormelis stift.

Vend nødderne og mel i de stiftpiskende hvider. Vend chokolade smørblandingen i vend til sidst ægge blommerne i

Fordel dejen i 6 smurte muffinsforme. Ikke papir Ca 1 dl dej pr form. Kom det afkølede fyld i en fryse pose. Klip et hul i det ene hjørne. Stik posen Ca 2 cm ned i dejen og tryk Ca 1/6 af fyldet ned i hver kage.

Bag dem midt i ovnen. Lad kagerne køle af i formene i Ca 1 time.

Ved servering

Løft forsigtigt kagerne ud af formene drys med flormelis du kan evt servere det med is og frugt.

Bagetid

Ca 25 minutter ved 200 grader

Tips

Kager med flyvende indre kan også bages i mindre 12 stykker muffinsforme ikke papir Ca 1/2 dl dej pr form. Bag kagerne i Ca 15 minutter. De ubagte kager kan stå tildækket i køleskabet i Ca 4 timer inden bagning.

Velbekomme 💙

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *