Her kan du style dit hjem med disse smukke ting fra ENIITO

Samarbejde med Eniito

Jeg samarbejder med dette firma ..Jeg elsker deres ting og tøj de har virkeligt mange lækker ting .Hold da op ..Så hvis du trænger til noget nyt så kan du style dit hjem med disse interiør her ..Jeg fandt nogen billeder som du måske evt. kan bruge til at sætte op på dit hylde ved stående billeder på gulvet eller på en hylde ..Ja der er lige nogen muligheder der ..

Så style dit hjem ..Som fantastisk godt gøres super fedt i dit hjem …Jeg fandt alle lækker ting til under 500 kr ..Så find dit favorit eller hvis du står og mangler en gave til en veninde ..Så er det da lige her du skal gå ind og shoppe .. SHOP HER ….

ENIITO er en meget nemt bruger venlig hjemme side som alle kan finde ud af ..♥ Så mon ikke du lige kan finde din gave herinde …

Lava Rock 400 kr 

In Between 500 kr 

The Untouchable 216 kr 

Man kunne også komme med en værtinde gave til dem du skal holde fest  hos i stedet for en buket blomst ..For det koster også næsten lige så meget som en blomst og så for øvrigt holder det meget længere end blomsten gør ..

Så hos ENIITO kan du blive inspireret af deres ting ..Så her er masser af inspiration og kreative ideer til dit hjem . Så hvis du ikke kender denne hjemmeside .Så synes jeg da du lige skal hoppe ind på denne side og se om du kan finde dit favorit .♥

HAPPY SHOPPING ♥ 

 

♥ Mange sommer hilsner herfra Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *