Klæ’ dig på med en luksus sæbe

Indlægget indeholder reklame links fra nicehair

Der er forskel på sæbe
Vi gør det alle i løbet af dagen: Vasker hænder, går i bad eller tager opvasken. Men hvorfor kan huden blive tør af vand og sæbe? Og er der egentlig forskel på sæber


Denne håndlavede sæbe er med pimpsten og en frisk duft af pebermynte. På grund af indholdet af pimpsten, har den en skrubbeeffekt, hvilket gør den perfekt til f.eks. havefolk eller mekanikkere, som får meget beskidte fingre. Sæben er desuden god at bruge til fødderne, og er uden parabener.

Fordele:

Har mild skrubbeeffekt
God til hænder og fødder
Vegan-venlig
Parabenefri
Anvendelse:

Skummes op med vand
Vask hænder/fødder
Skyl af med vand

Der findes flere forskellige og budget venlig.

  • Hurtig levering: 1-3 arbejdsdag

Hvis du føler din hud er meget udsat om vinteren, er du bestemt ikke alene. Det kolde vejr medvirker ofte, at huden skriger efter fugt, og resultatet er en tør og skallende hud

Du kan shoppe via denne links her… SHOPPEN

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *