Køb din ynglings parfume her

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Jeg elsker parfumer dem kan jeg ikke selv personligt få nok af . Jeg har selv en par stykker stående så jeg kan skifte lidt imellem disse dufte !

Hvad for en er din ynglings Parfume ?

Hvor har du din den parfume som du bruger nu ?

Der parfumer både til mænd og kvinder ..Og nogen gange kan vi komme til at vælge den forkerte ..Hvis man står i en butik så er det jo bedst og lige at dufte til den inde på sig selv inde at man køber den .For det kan forskel på dufte fra menneske til menneske .!  Vi dufter ikke ens selvom vi bruger den samme parfume . Jeg fandt lige et indlæg som jeg synes du skal dig som sidder og læser med her .SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE PARFUME  Ja tænk parfume kan jo godt påvirke vores humør …Så hvis du står og skal bruge parfume så har jeg et sted som jeg synes du tjek  prisen er lige noget for dig …

NiceHair.dk her på denne links ↵ kan du finde din ynglings parfume eller en gave til din veninde eller mand eller kæreste .!  Min ynglings parfume det ONE MILLION  .Den dufter bare så godt ….denne parfume er en dristig uimodståelig og forførende duft en af vor tids mest populær parfumer ! Fås til kvinder & mænd .! Vildt lækker  …!

Calvin Klein ……Den mærk er også en af de mest købte parfumer både til mænd og kvinder …Den kan man aldrig tag fejl af …..Der findes flere forskellige dufte af den mærke .Duften er klassiske og behagelige hvilken at den er blevet ret så populær …specielt til kvinder …så kan den ligge nede i en taske håndtasker ..perfekt til hvis man er på farten …

Marc Jacobs Daisy dream …Til pigen som tør at drømme ….Denne duft er fascinere straks fra de delikate topnoter af brombær. frisk grapfrugt .og saftige pære og flasken i sig selv er pæn så den kan sagtens stå fremme på en hylde eller hvad man nu kan finde på ..

Hugo Boss …Som alle også kender ….En naturlig og feminin duft med en forfriskende citrus noter ..Der findes både til mænd og kvinder med denne skønne duft ..

Lacoste ….Der fines en langt række duft fra dette legendariske mærke ….krokodille mærke er populær parfume både mænd og kvinder ….en klassiske duft .som alle kan bruge .

Dolce & Gabbana ……..også en meget kendt mærk ..Som kvinder og mænd bruger ..den er smuk i sig selv som og have stående …

Sarah Jessica Parker Lovely …. Skuespilleren som vi kvinder kender ..som har lavet sin egen parfume .Der findes forskellige dufte inde for denne område ..Dejlige frisk .

Gucci…..gå ud og køb din næste parfume som måske kan være denne her …er en frisk parfume dufter af nyslået græs og citrus …er en meget opløftende duft .

Her er bare nogen af dem som er mest kendt ..Jeg kunne blive ved …Så hvis du står og skal bruge en gave til en veninde så er disse her måske lige nogen hende eller ham ! Vi vil helst duft frisk med friske dufte …Men man skal også passe på og ikke komme for meget på det dufter heller ikke godt og i sær for dem som ikke kan tåle parfume .! Så er det slem …Jeg var et sted en gang hvor jeg kom ud på et wc ..Og jeg siger bare HOLD DA OP det var lige i overkanten ..Så meget dufte der af parfume godt nok elsker jeg parfume men det kan også blive lidt for meget af det gode .!  Husk din side mand det kan være han ikke kan tåle det .!

Er du nysgerrig på hvordan du kan holde din parfume frisk hele dagen så læs med her .→ SÅDAN HOLDER DIN PARFUME HELE DAGEN  ..og PARFUME TI TING DU IKKE VIDSTE  synes det er dejligt at få nogen råd med på vejen …KVINDE KEND DIN PARFUME Jeg håber du finder din ynglings parfume her eller bare en ny som du synes du trænger til at få en ny duft så kan du måske finde den her !!

♥Pernille

 

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *