Lækker bolsjer

Lækker Bolsjer

Der er mange mennesker som elsker bolsjer så hvorfor ikke selv stå og lave dem selv 🙂 Du skal selvfølgelig have de rigtigt redskaber til det . Så går det hele meget nemmer og hurtigere 🙂 Det kunne være sjov og lave dem selv .Jeg har ingen erfaring med lave bolsjer endnu .Men kunne godt tænke mig det . Da jeg selv personligt elsker bolsjer . Så tør du tag springet

Du kan lave dem på mange måder …

SPEJDERHAGL

opskrift

  • 300 gram alm. sukker
  • 75 gram druesukker
  • 1 dl vand

smagsstoffer

  • 8 dråber anisolie
  • 5 dråber anisolie
  • 0,5 tsk salmiak
  • 1 tsk aktivt kul
  • 0,5 tsk lakrids pulver ( pudres til sidst med lakridspulver )

SÅDAN GØRE DU

Bring vandet i kog og hæld sukker og drue sukker i . Lad sukker massen koge ind i ca 10 min. eller til temperaturen er nøjagtigt 16 grader

Hæld ca 1/4 af den indkogte bolche masse ud på en olieret marmorplade tilsæt smagsstoffer og fold massen sammen med en olieret kniv til alt er blandet godt . Når massen er afkølet en smule kan man blande videre med fingeren og trække massen ud så den bliver ugennemsigtigt .

Når massen begynder at blive sej rulles eller trækkes den til en lang pølse der klippes i bolche facon . Sørg for at bolsjerne ligger adskilt mens de køler af

Når bolsjerne er afkølet fyldes de i lufttætte beholder da de ellers vil klister sammen ..

TIPS

materialer

Gryde

marmorplade

knive

termometer

saks

olie ( bedst olivenolie )

 

Det er sjov og nemt lave bolsjer 🙂  Jeg har dog ikke selv prøvet disse bolsjer endnu 🙂 Det er hyggeligt at stå og selv og lave det .Husk have de rigtigt redskaber …Så går det ikke galt . Du kan lave dem til dine gæster eller give dem i stedet for en blomst . Læg dem i en fin lille pose 🙂

 

God fornøjelse 🙂

Du kan LÆS MERE HER  & LÆS MERE HER

 

Knus Pernille 🙂

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *