Lækker citronolie

stock-photo-pile-of-lemons-on-wooden-table-392050561

Jeg er selv vild med frugten citron …Den dufter godt ..Jeg er også begyndt og bruge den til min hud ….Det er vildt lækker .Så meget den lille frugt kan bruges til 🙂 Det helt vildt ……Citronolie er meget populær pga sin syrlige , friske og opkvikkende duft og bruges derfor meget i rengørings middel  og mange forskellige fødevarer ..Selvom der ikke findes nogen videnskabelig dokumentation for citronoliens effekt på menneskets helbred . har olien længe været anvendt i medicinske og kosmetiske sammenhænge.

Citronoliens Anvendelse

I forbindelse med kropspleje er citronolie især populær for sin evne til at afhjælpe fedtet hud og hår . Når citronolien påføres direkte på kroppen skal den altid fortyndes med en basisolie …det bedste det er man selv prøver sig frem …En anden mulighed er at blande en smule citron olie i badevand eller bruge det som massage olie  ( sidste nævnte tilfælde skal det dog fortyndes )  Nogle tilhængere mener desuden også at citronolie har en udbedrende effekt på rynker og cellulitis ligesom nogle også anvender olien som mundskyl mod blister disse 3 anvendelser skal man dog tage med et gran salt …

Rengøring !

Citronolie kan desuden andevendes som alternativ til kemisk rengøringsmidler ..

 • Klister fjerner – Brug 1-2 dråber citron olie sammen med en fugtigt klud ..til at fjerne tyggegummi . lim .olie .og andre fedtede substanser fra de fleste overflader .
 • Naturligt all round rengøringsmiddel ! Bland 2-3 dråber citron olie i 3-4 liter vand .citron olien hjælper her til at rense tæpperne og efterlader desuden en frisk duft .

Gå ind på min shop og købe denne skønhed her….

Kit.nsproducts.com

1505b5ab2e6-cache

Olien giver dit hus en klar og Ren duft …

 

 

 • Har i nogen gode råd hvad citronolie også kan bruges til ? kom gerne med en kommentar…
 • Kan i lide duften af citron ?

Ja citron er ikke kun til madlavning den har mange gode egenskaber 🙂 Super godt middel …..og oveni købet så dufter den godt 🙂 Det er en duft som man aldrig bliver træt af ….!  Man kan også bruge det til sit fodbad…..

Banan & honning ansigtsmaske !

 • Ideel til normal og tør hud
 • Fugtgivende
 • Forfriskende
 • Efterlader huden glattere og fastere

1 Banan

1 spsk honning

2-4 dråber citron eller appelsinsaft

Bland ingredienser i en lille skål . så der ingen klumper er .Dit ansigts skal være rent før brugens af ansigts masken .Påfør ansigt smasken og lad det sidde i 15-20 min. skyl efter med varmt vand og derefter med koldt vand ..

Citron / TOMAT ANSIGTSMASKE

 • Ideel mod fedtet hud
 • fjerner overskydende fedt
 • Renser ansigtet
 • Virker opstrammer

1 moden tomat – 1 tsk citronsaft – 1 tsk havregryn .

Bland ingredienser sammen i en skål til ens masse . fordel / smør masken i ansigtet så du kan mærke lidt modstand . lad ansigtsmasken sidde i 10-15 min . fjern derefter masken forsigtigt med varmt vand .

PAS PÅ AT DU IKKE FÅR DET I DINE ØJNE .!

Takker fordi du gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *