Lækker fransk Nougat

 

 

Lækker Fransk Nougat 

Jeg selv personligt vilde med disse lækker Fransk Nougat …MUMS ♥ Så hvis du står og mangler noget hjemmelavet slik så er dette måske lige noget for dig .Det er nemt at lavet .!! Så er det også snart jule tid så man skal i gang med lave konfekter så dette kan måske blive noget af det som du står og laver .

Det skal du bruge til fransk nougat .

  • 150 gram mandler
  • 60 gram pistacienødder. usaltede
  • 1 1/4 dl vand
  • 200 gram honning
  • 225 gram glukose.

Sådan gøre du .

Kom sukker . honning . glukose og vand i en gryde og kog op til det er 150 g varmt . Mål med et termometer . Imens det koger . Så piskes æggehvide og sukker til luftigt marengs . Når sukkerblanding har ramt de 150 grader så hældes den langsomt i marengs mens der forsat piskes . Pisk massen er lun og luftigt . Kom nødder i og skrab massen ud på et stykke bagepapir . Rul ud med en kagerulle og lad den lækre franske nougat køle af natten over med et rent klæde over . Skær passende stykker ud med en skarp .


Så du kan roligt gå  i gang med lave dine konfekter til jul i god .Og gem dem væk hvis der er nogen i huset som er meget slik mund .Så er der jo ikke noget til jul ..

LÆS HER OGSÅ ….FLERE OPSKRIFTER MED FRANSK NOUGAT ♥  Og fransk nougat smager så skønt så som ikke også du bliver vild med det også . Og det tager ikke så langt tid at lavet det . Men det kræver lidt finesse at tilberede det ..og husk købe en sukker – termometer inde …men det er det hele værd .!!  Når du først har fået sat dine tænder i det så ville din søde tand takke dig ..Men husk der er flere måder at lave det på !

Ja det er jo ikke så længe til det er jule aften i morgen 2 mdr som tiden går hurtigt …Det er ikke til at fatte .!! Men du kan sagtens lave det hele året rundt .!

♥ Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *