Lækker Fyldte søde mexi-kartofler og tomatsalsa og majskolbe

Det behøver ikke være kedeligt at spise kartofler Så dette kan måske blive dit favorit ..

  • 2 søde kartofler med skræl 
  • 1 kyllingbryst 200 gram 
  • 1 økolime skal og saft 
  • 10 kviste kariander plus lidt til servering 
  • 2 æg 
  • 1 tsk havsalt 
  • 1/2 løg 50 gram ca 
  • 1/2 chili rød
  • 2 majskolber 
  • 400 gram cherrytomater 
  • 2 peberfrugter grønne 
  • 2 avocadoer 
  • 1/2 havsalt 

SÅDAN LAVER DU FYLDTE KARTOFLER 

  • Prik kartoflerne og bag dem i ca 1 time ved 200 gram 
  • Steg kylling bryst og skær det i skiver Riv limeskal og hak demkoriander fint . Vend kylling skiverne i lidt af limeskallen og lidt af koriander 
  • Del kartoflerne på langs og udhul dem Mos kartoffelkødet og bland det med æg . salt .fint hakkede løg og chili . Kom blandingen i katoffelskallerne og bag i 15 minutter ved 225 gram .
  • Kog majskolberne møre 
  • Skær tomat . peber frugt .rødløg og avocado i tern og bland dem til en salsa . Tilføj limesaft og lidt af korianderne
  • Top de bagte kartofler med kylling skiver og tomat salsa 
  • Spis resten af salsaen til sammen med majskolberne vendt lidt af limeskallen og koriander . Drys lidt koriander over de fyldte kartofler 

TIP .

er du til stærk mad kan du blande 1 stk chilipulver i de forskellige slags fyld .

Så dig som elsker at lave mad så kan disse være noget for dig . Hvorfor ikke prøvet noget nyt …Istedet for at det er samme mad evig og altid .!!

Hmmmm lyder dette ikke lækre 🙂  De fleste kvinder elsker at lave mad ….

Knus Pernille 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *